Da var det nok en ny uke med nye muligheter, denne uken har gått ekstremt fort og jeg aner ikke hvor den ble av egentlig, haha!
I dag ble plutselig dagen ikke helt som planlagt, prinsessa skulle egentlig kommet til oss i morgen men hun kommer i dag i stedet så da blir nok ikke tema innlegget lagt ut før senere i kveld.
Så da skal jeg slappe av bitte litt før jeg skal i dusjen og stelle meg osv, for da regner jeg med at lille kommer om en liten stund så da får jeg bruke ettermiddagen og kvelden sammen med familien min frem til henne skal legge seg.
Denne uken er temaet "mitt livs beste opplevelse" så jeg gleder meg til å lese alle historiene til mafiajentene i løpet av uka.
Jeg vipper litt mellom to forskjellige temaer så kanskje jeg like gjerne tar dem begge to i en smekk, haha!
Nå skal jeg drikke opp kaffen min også får jeg komme meg på badet og i dusjen.
Ønsker dere alle en fantastisk dag så lenge!

​​​Slenger med et bilde av bollene jeg bakte i går kveld. :))

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 52 Lesere

Likes

Comments

​disse to er min favoritter parfyme :)

er litt kresen men eg er so fornøyd med dei eg bruker :)

lika lukt som er fine , bør ikkje være for sterk for tåler ikkje alt som er for sterkt. 

my iphone får du kjøpt på sparkjop men tror dei slite med å ha det overalt. ikkje alle som har den parfyme . 

har hatt ei veninde som har fått tak i til meg men snart tom for den so da blir til at eg bruke den andre .. 


svigerinne mine viste meg den flotte wistful parfymen ,men eg må ta bestille på nytt sia den er snart tom . veldig god lukt, der eg bestille den. bruke  å kjøpe den ,vaskemiddel og middel på bade og kjøkknet, kjempe bra produkt . om dåkke vil vite meir om det so er berre ta kontakt med meg :)


i dag har virklig slappe av , i går var hos ein familien å feire bursdagen so eg hadde tidlig i januar og ein eg kjenner sin bursdag, so var heimelaga pizza, og masse kake og satt der og snakke. so i dag tenkte eg og lage heimelaga pizza. so har vaska og rydda leiligheta :) 

i måra ska eg ha ei dame som ska komme å her å fikse foten min. fotpleie er soo godt :) håper dåkke har hatt flott helg :)

  • 57 Lesere

Likes

Comments

Hey ho!

Da er det torsdag igjen! Var det ikke torsdag i går a? Det synes nesten jeg ass, føler ikke at det har gått så mange dager siden sist xD Jaja!

Denne uken er jo tema som sagt, min favoritt parfyme!

Jeg må vel si at jeg har to stykker som jeg er veldig glad i, men akkurat nå har jeg bare den ene typen, så må snart få tak i den andre igjen :D

Nå har det seg sånn at jeg bruker ikke så ofte parfyme, det er mest fordi at hvis jeg venner meg til å bruke det, så kan det være jeg brått glemmer meg bort den dagen jeg skal til mamma for eksempel.. Hu tåler ikke parfyme og får derfor problemer med å puste.. Så da prøver jeg å ikke bruke så alt for mye. Jeg jobber også som ringevikar i barnehage og jobber mest med småbarn, og da er det også greit å unngå å ha så mye parfyme på meg da heller da barna gjerne sitter på fanget og brått kan finne på å sutte på halsen din osv. xD


Denne hvite fra Britney Spears, er den jeg bruker nå

Og denne lilla fra Britney Spears, har så himmelsk lukt! Og savner den litt egentlig!

Likes

Comments

Da, var det min tur igjen! ☺️
Har vært en kjempe fin og morsom uke! Fikk besøk forrige onsdag av bestekompisen min, som skal være her til fredag! Det har vært kjempe koselig!
Lørdag var vi på fest med hele vennegjengen. Det var vors hos meg, så tur/retur med Strømstad ferja, og deretter byen på kvelden/natta! Vi storkoste oss alle mann, og ser frem til neste tur ☺️
Ellers denne uka så har datteren min kommet hjem igjen, noe som er det beste med hele uka 💕
Kjærligheten blomstrer, og jeg kunne ikke hatt det bedre om dagene 💕

Har vel egentlig ikke skjedd så fryktelig mye mer denne uka enn bare koselige timer med alle jeg er glad i 💕

Så var det over til ukens tema som er «min favoritt parfyme»!

Dette er den parfymen jeg bruker aller mest! Synes den er kjempe god! Ikke for sterk, og ikke for svak! Det beste med den er at jeg fikk den av datteren min forrige jul, så det er ekstra koselig å bruke den! Fikk heldigvis 2 stk, så da har jeg en stund fremover 😁
Kan absolutt anbefales på det sterkeste 👍🏻

Nå runder jeg av dette lille blogginnlegget med å ønske alle sammen en fin uke videre!
Jeg skal ihvertfall nyte uka og kose meg masse!

Camilla

Likes

Comments

For et par uker siden kjøpte jeg denne parfymen på en butikk som heter "Normal" der har de masse billig og i tillegg så har de masse merkevarer til en mye billigere pris enn i vanlige butikker.
Den kostet 69,- og derfor er jeg litt sjokkert over at den faktisk holder hele dagen, den lukter himmelsk og kan sammenlignes litt med den rosa Britney Spears parfymen.
Absolutt en ny favoritt her hos meg og jeg kommer nok til å fortsette med den.
~ Hva er din favoritt parfyme?

Likes

Comments

WOW, jeg hadde helt glemt at det var tirsdag i dag jeg bare flaks at jeg var innom instagram profilen vår og kom på at det var tirsdag, haha!
Dagen i dag startet forsåvidt veldig sent, jeg våknet ikke før klokka var rundt 11 men har den siste uken vært ekstremt sliten og veldig slapp, så det var godt å få sovet ut litt, tenkte jeg først kunne fortelle litt om uken som har vært også kommer ukens tema og litt sånn senere i dag. På onsdag kom Olivia og var her frem til søndag så dagene har gått med til å være sammen med henne, vi var ute i snøen i flere timer på onsdag og på torsdag hadde vi en rolig dag inne med film og bare masse kos da var lille sliten etter barnehagen også så da var det veldig godt med en rolig dag, på fredag etter middag så bestemte mannen seg plutselig for at de kanskje skulle reise til søsteren hans sånn at Olivia fikk lekt litt med søskenbarnet sitt, endte med at Olivia sov over der til lørdag så da ble det en rolig kveld for oss egentlig.
På Lørdag sov søskenbarnet hennes over her, så da var det jo full rulle helt frem til leggetid, hehe!

På søndag reiste Olivia til mammaen sin, og vi skulle på middag hos svigermor, det var kjempe koselig og vi koste oss masse, var også en tur innom mormoren til Aleks på kvelden siden det var så lenge siden vi hadde sett henne så da ble det full rulle på søndagen også, men godt å ha litt å gjøre innimellom.
Formen har vært litt skrall denne uken, jeg har vært veldig slapp og ekstremt sliten, jeg aner ikke helt hva det kommer av men klokken 22 på kvelden er jeg mer eller mindre, anfall som kommer og går hele tiden og kroppen henger ikke helt med i svingene om dagen kjenner jeg. Må nok få tatt meg en tur til legen og få sjekket meg litt ordentlig i forhold til vitaminer og diverse igjen.
I går var det en relativt rolig dag, vi bare tok livet helt med ro.

En annen ting som skjedde i helgen da var at det var en kjempe fin pus ute her som veldig gjerne ville inn, jeg fikk lagt ut bilder av den på forskjellige grupper og etter nesten 3 døgn rundt omkring her i nabolaget har jeg endelig funnet eier og pusen blir hentet senere i ettermiddag, jeg er så utrolig glad i katter og fikk så vondt av den lille pusen, heldigvis har naboen tatt godt vare på han.
Nå skal jeg drikke litt kaffe, slappe av litt også blir det vel middag en eller annen gang i løpet av kvelden, haha.
Senere kommer som sagt ukens tema så da får dere bare holde dere oppdatert utover dagen.
Håper dere alle har en fin tirsdag hittil!
~ Marita Kristine.

Likes

Comments

​veit at det er tema om vesker om ka vi har opp i :)

men det bruka er faktisk ein sekk , der er som regel appelsin, lommeboka mi , nøkler.

denne uka har gått del jobb, hadde ganske travel jobb på laurdag men prøver gjør mitt beste.

ska bli godt med fri helg som kommer :)

fekk ikkje legge ut i går fordi var noke gale med nette. i dag har fri :) har såtte på ei oppvaskmaskina. so tenkte vaske stova og kjøkknet og


men eg ska lage noke spennande mat i dag . har aldri lage det før :)


eg ska ta snap av den mat å sende til dåkke :D

  • 75 Lesere

Likes

Comments

Torsdag igjen og her er jeg!

Denne uken er jo temaet så fint som "hva har du i veska de?"

Jeg går ikke så ofte med veske, bruker mer sekk og bag, kommer liksom an på hva jeg skal og hvor jeg skal osv.

Men når jeg går med veske, så har jeg med meg: Lommebok, lesebok, nødlader og refleks!

Bagen bruker jeg når jeg skal bort til noen eller skal jobbe i barnehagen, når jeg er i barnhagen så har jeg med meg: Utebukse, superundertøy, ekstra skift, sitteunderlag, mat, vannflaske og lommebok.

I sekken så er det egentlig stort sett det samme som med veska, men skal jeg handle, så bruker jeg heller sekken så jeg kan putte alt i den istedenfor å gå rundt med poser :p

Har dessverre ikke noen bilder da jeg ikke har rukket å tatt bilde, men dere får se det for dere xD

Så i dag ble det et veldig kort innlegg fra meg, får satse på at jeg får til et lengre innlegg neste gang!

Likes

Comments

Heisann!
Da var det min tur til å blogge igjen! Ble litt sent før innlegget kom idag, men dagen har gått i ett!
Kan jo starte med litt av det jeg har gjort siden sist ☺️
Har hatt datteren min hjemme, og vi har kost oss masse sammen de siste dagene ☺️
Jeg har endelig fått ordnet gjesterommet her, som til nå har vært et roterom/lagringsrom. Var utrolig deilig å få gjort det! Så nå kan jeg ha gjester uten at de må ligge på sofaen 😁
Har vært en tur hos legen igjen og fått nye medisiner som jeg skal prøve for smertene mine, også fikk jeg endelig noe for søvnen som jeg sliter en del med.
På lørdag var jeg på kino og så Jumanji! Den var kjempe morsom, og anbefales på det sterkeste 😁👏🏻
Ellers har dagene gått i ett, og det har vært de samme rutinene som alltid med barnehage osv.
Har jobbet litt som støttekontakt også, og det er alltid like koselig 💕

Da var det over til ukens tema, som er «Hva har du i vesken din?»
Jeg har egentlig veldig lite i veska mi, siden jeg ikke bruker det så veldig ofte 🙈

Der ligger det en lommebok, nødlader, lipsyl, pastiller og nøkler ☺️

Ble et veldig kort innlegg idag, men jeg er så sliten nå, også har jeg fått besøk, så da får det bare bli sånn denne gangen ☺️

Vi blogges igjen neste uke!

Camilla

Likes

Comments

God kveld alle!
Håper dere alle har det bra, tenkte jeg først og fremst skulle fortelle litt om den siste uken som har vært også skal jeg legge ved ukens tema også som er "hva har du i veska di?"
Den siste uken har vært stille og rolig, mannen jobber så jeg bruker dagene på litt husarbeid, serie og ellers bare slapper av egentlig, prøver å gå noen turer om formen tilsier det og utenom det venter jeg bare på at måneden skal gå fort, jeg skal opereres 21 februar så jeg venter bare på det jeg nå, jeg gleder meg så ekstremt til å bli frisk nå!
Jeg har virkelig fått helt dilla på gamle episoder av Hotel Cæsar så det er den serien det går i her om dagen, hadde glemt hvor mye drama det har vært oppigjennom årene der altså, haha!
I helgen skulle jeg egentlig få besøk av lillebror og lillesøster men det måtte dessverre avlyses så det ble en rolig helg på oss i stedet, planene er nå at de skal komme til påske så da får jeg heller glede meg til det.

I dag har det egentlig vært en stille og rolig dag, mannen har vært på jobb så jeg har fått ryddet litt, vasket to maskiner med klær og ellers bare slappet helt av, nesten akkurat spist middag og nå sover mannen litt på sofaen mens jeg sitter med pc'en foran meg å ser på serie, så det blir en rolig kveld i dag så derfor tenker jeg at jeg runder av med dette innlegget i dag, mulig jeg oppdaterer litt på Instagram i løpet av kvelden. 😊
Men før jeg avslutter så kommer ukens tema.

Dette er alt jeg har i vesken akkurat nå, jeg har ikke "ryddet" i den etter vi var i Sandefjord men det byttes selvfølgelig ut ting etter hva jeg skal, men det skal sies at jeg bruker veske svært sjeldent selv om jeg har et lass av dem, haha.
Da ønsker jeg dere alle en fin kveld videre, vi skrives neste uke!
~ Marita Kristine. 

Likes

Comments