Shuuu. flera månader sen juu, kukuu. Haha, saknat lite dehär me att blogga. Så tänkte droppa ett inlägg bara så, ligger just nu i soffan i mitt rum och ska snart börja packa ner lite kläder oså. Ska få skjuss till min bästa killkompis, som jag sover hos ikväll. Egeentligen, så äre massa fester ikv men på gud ja pallar inte är inte ens festsugen och ja dricker inte bara så. Förresten, så ska jag sakta men säkert lägga ner de här me rökandet.. men jag säger samma sak som jag sagt innan, det tar inte en dag kompis. Så aa, men med roffe som jag nu kallar min bff, med hans hjälp.. ja lovar att det kommer gå. För han är den enda som lyckats hjälpa mig. Han höll mig rökfri i mer än 3 veckor och det har aldrig hänt innan.  Men ah, dags att packa nu! Kanske uppdaterar mer sen när jag e dära, om ja ens minns hihi. Annars,  Blesssss! /r

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hahahahah bässssta, stämmer in precis

Likes

Comments

 

Jag sitter med J just nu, hon är på semester här hos mig. Vi ska snart bli upplockade och dra till ett äventyrsbad utomhus.. Det kommer bli ajaaaaiibb i natt, sådär fuckish urrrr! Fixat me oss massa grejer, så vi ska misshandla våra lugnor fint i natt, och sen dricka sej lite.

juste Abååååw måste bertätta om igår. Vi var mitt ute i skogen mitt i ingenstans och gjorde upp en eld yani mysigt, iställett så blir alla röda i ansiktet av värmen o elden höll på och döda oss långsamt. aja men iaf när vi skulle dra därifrån så va de bytte vi chafför till en horunge, som körde i 120 på små grusvägar och med jämna mellanrum så stänger han av lyserna, fittbarn... Från ingenstans börjar han axaaaa ut med en riktigt fet mersa rakt ut på åkern och börja jaga ett rådjur !? asså wtf.. vi åkte i sirclar efter stackars bambi.. Aja inte nog med det.. efter det så fortsätter han med sitt 120km/h på grusväg, då börjar hans kompis som körde framför oss att backa rakt ut i grusvägen för att stoppa oss men horungen som kör oss vägrar att stanna de va knappt en millimeter ifrån att bli frontalkrock!!!!!! Vi knullade hans liv TWI!   Dags att axx nu så välkommna abbass!

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

Hallooooj tiitut allihoppa det är J som talar eller aa skriver.. Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag men de är bara för att jag har tagit mig ett litet sommarlov, ja ni vet.. solar badar röker grälle ligger o gnider tårna i gräset, räknar sandkorn och sånt på stranden.. Men om vi säger såhär inom 2 v är jag tillbaka ;)

Men till "HUVUDÄMENT" *sliskig röst*                                                                                                  Imorgon ska jag tatuera nyllet. japp I mean it, ska göra mitt stjärn täcken på södra Ink.. Kan lägga upp bild i morgon Pz nu ska jag ut på golarrunda med R  hon självmordsbombar min telebobooo      

Likes

Comments

ajajjjj vilken farlig mix, båda e riktiga katter. Kan inte bestämma mig för om låten e bra eller inte, för kommer typ aldrig bli van me att snoop dogg har blivit snoop lion, e van att höra han rappa aggresiva texter sådär fint som bara han kan lägga. Men fortfarande de samma person, bara ett nytt namn. Älskar han anyywääy. Låten e riktigt flummig, ibland låter dt som en värsta sommarlåten men sen går de över t massa cirkus ljud hahaha. 

Vad tkr ni om låten ? 


Likes

Comments

 

 

 Likes

Comments

jag döööööööör. hahahahaah så min humor. 

Likes

Comments

Likes

Comments