Veganske pannekaker

Jeg elsker pannekaker. Redselen for å bli veganer eksisterer når man er glad i oppskrifter og retter som smaker himmelsk, men som samtidig inneholder melk og egg. Jeg har prøvd en del veganske pannekaker, og det er mange gode oppskrifter der ute som så absolutt er verdt å prøve!

Personlig må jeg innrømme at denne ble en favoritt. De ble bare så utrolig saftige og luftige, og de kan nesten minne om sveler. I tillegg til dette så mettet de noe utrolig. Jeg klarte meg fint med to stk til frokost!.

Ingredienser:
- 125g hvetemel
- 2 ss sukker
- 1 ss bakepulver
- 1 ss vaniljesukker
- 1/2 ts salt
- 240ml plantemelk av eget ønske (vi bruker rismelk)

Til topping brukte vi sjokade som sjokoladesaus og skogsbærmix! Vi kjøper coop sine frossenbær, også tiner vi dem litt i mikroen til de blir myke og sukrer dem om ønskelig..! Det er egentlig bare opp til en selv hvor usunne man ønsker å gjøre dem.

Framgangsmåte:
-Ha hvetemel, sukker, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bolle. Rør i ingrediensene slik at de jevner seg ut. Miks så plantemelken sammen med tørrvarene og visp til du får en silkemyk blanding.
- La blandingen stå i 5 minutter å godte seg.
- Stek så på lav varme! Disse pannekakene trenger tid til å stekes, da det er tykke pannekaker. Tålmodighet er nøkkelen.

Det var det. Simpelt. Enkelt. Supergodt!
Håper noen prøver denne oppskriften ut hjemme, og om dere gjør det, legg gjerne igjen en kommentar under og fortell meg hva dere synes.

- Ha en fin dag!

Liker

Kommentarer

Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Pannekaker er så godt!! Jeg får teste ut disse veganske en dag. Er generelt mye mer glad i havremelk enn vanlig melk, men egg er noe jeg ikke helt klarer å slutte med. Drømmen hadde vært å ha noen egne høner i hagen som man kan plukke egg fra 😍
nouw.com/rikkekristiansen
madre
madre,
Jaa jeg elsker pannekaker! Jeg anbefaler deg absolutt å prøve ut disse ja, for de var nydlige 😊
nouw.com/madre
hilmak
hilmak,
Gud va gott! Älskar pannkakor! 😍
nouw.com/hilmak
madre
madre,
De var kjempegode 🥰
nouw.com/madre
vildekarinenorheim
vildekarinenorheim,
Åh nam dette så sinnsykt godt ut! 👏🏽
nouw.com/vildekarinenorheim
madre
madre,
Det var like godt som det ser ut 😋❤️
nouw.com/madre
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men gud, du skämtar så goa de ser. ut att vara! Så duktig du är också 😃 Hilmla kul med tips <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom