Uke 37 - oppdatering

Da var vi i uke 37! Det føles ut som jeg satt og skrev om uke 36 for et par dager siden. Det er helt utrolig at det kan føles som tiden flyr, samtidig som det går så sakte, fordi jeg vil møte lille i magen.

Men tiden går! Så her kommer en liten oppdatering over uken som har vært.

Omkrets rundt magen: 102cm (vokst med 4cm på en uke)
Vekt: 60 kg (total vektøkning på 11 kg)
"Cravings:" Fortsatt Maaruds potetskuer! Er også blitt veldig glad i brus.. Det har liksom ikke vært noen sunne cravings dette svangerskapet.
Søvn: Søvnen har blitt verre. Det er mye smerter og mye "dupping." Det er ikke gode netter med søvn mer. Jeg må virkelig fokusere for å ikke la frustrasjonen ta overhånd! Så det er mye vandring i gangen, meditasjon og varme dusjer for tiden.
Liv i magen: Det er masse liv i magen, og hun begynner å bli sterk! Det er ikke like mye rom til å sparke fra seg lengre, men hun bryter og beveger seg godt. Jeg kjenner liv mange ganger for dag og spesielt når vi skal legge oss.
Forandringer: Mer immobilitet. Mindre søvn og mer rastløshet! Jeg kjenner jeg gleder meg til å få i gang fødselen og få møte lille. Det begynner å bli riktig tungt og mye smerter.
Humøret: Svingete! Mye glede samt mye uro. Jeg er utrolig rastløs og kjenner at netter som tar på, tar virkelig på humøret! Det er tungt, og også litt skummelt nå som det nærmer seg slik, og smertene er mer intense.

Liker

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla spännande med uppdatering hur det går för dig! Kan tänka mig att mycket går upp och ner, men snart är det dags!! :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom
madre
madre,
Haha ja det er spennende!😍 det er ikke lenge igjen nei. vi gleder oss!❤️
nouw.com/madre
lindataylor
lindataylor,
Siste innspurten nå 🙌🏽 Lykke til videre!
nouw.com/lindataylor
madre
madre,
Det er absolutt ikke lenge igjen nå nei! tusen takk ❤️
nouw.com/madre
vildekarinenorheim
vildekarinenorheim,
Åå så moro å lese ❤️ Stas å følge med siden du er rett bak meg! Hvis det er noen sår trøst så slet jeg FRYKTELIG i uke 37 med søvn, gråt mine modige tårer en morgen eller syv og hulket til samboer at jeg ikke orket mer nå! Men, nå i uke 39 så har det stabilisert seg igjen og jeg sover faktisk mye bedre! Håper du også kan få litt bedre søvnmønster igjen! Ønsker deg alt godt! ❤️
nouw.com/vildekarinenorheim
madre
madre,
Ja det er en tøff kamp dette med søvnen! Jeg prøver egentlig bare å holde roen, ikke frustrere meg for mye og faktisk bare godta hvordan ting er!
nouw.com/madre
Natalie,
Det närmar sig!! Jag längtar 😃 Lycka til!
www.devote.se/nellaroc
madre
madre,
Det gjør det! Tusen takk😊
nouw.com/madre
Hilma
Hilma,
Det är så kul att se tillbaka på äldre bilder, verkligen sååå så kul! Och vad mysigt med bild från ultraljudet 😍
nouw.com/hilma
madre
madre,
Ka det er gøy å se tilbake!☺️
nouw.com/madre