Tunge dager, enklere dager!

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle legge igjen en liten oppdatering på hvordan det går. Jeg føler vel egentlig det er en god blanding nå for tiden. Jeg kjenner på det å være utålmodig, redd, spent og glad samtidig! I går hadde jeg mye smerter på dagen hvor jeg ynket meg i kramper og murringer i magen og korsrygg (ikke noe nytt). Intensiteten på mandag var sterk! Jeg ringte derfor føden og sa ifra om hvordan jeg hadde det dagen etter når det enda sto på etter så mange timer bare for å forsikre meg. Fikk beskjed om at det var helt normalt og at det er kroppen som klargjør seg for en fødsel. Så ta en paracett og ta livet med ro. Det er gøy å høre når man har slike smerter, men det er vel slik det er! Det er ikke stort annet å gjøre.

Likevel er det litt gøy å se hvordan kroppen kan gå fra å ha slike smerter at du vil kaste opp, til at du etterpå føler deg lett som en fjær og befinner deg på en sykkel på vei til butikken for å kjøpe saftis klokken 21:00 på kvelden. Man føler seg bra lurt da! Haha. Det må jo se spesielt merkelig ut for andre, spesielt kjæresten. Ene momentet ligger jeg i sideleie med hodet mitt på fanget hans mens han masserer korsryggen min for harde livet og ser hvor vondt jeg har det. En time senere ser han bort på ei smilende jente på sykkel!

Så i dag går det rimelig greit! Litt småvondter men ingenting jeg klager på. Jeg fikk også sjokk når jeg så at klokken var 11:30 når jeg våknet i dag! Jeg hadde sovet skikkelig godt og lenge. Det var utrolig godt og jeg føler at kroppen virkelig har fått seg skikkelig med hvile. Jeg ligger nå på sofaen sammen med snuppa og slapper av etter frokost! Jeg tar egentlig bare livet helt med ro i dag. Skal prøve å få brettet litt klær nå straks og kanskje spasert meg en tur, men akkurat nå var det bare utrolig deilig å sløve sammen med Polly i armkroken på sofaen.

Jeg ønsker alle sammen en fin dag!

Liker

Kommentarer