Så, hvor er denne "gløden?"

Blir nok ikke noe bilder av svart kaffe og nybakte rundstykker postet klokken 09:00 på morgenen fra meg! Her er det våkennetter til klokken 05-06:00 med rastløse bein, smerter i skuldre og rygg, kramper og stikking i underlivet! Jeg er stolt over natten som nå var. Stolt over at jeg klarte å holde humøret i balanse, og stolt over at jeg klarte la være å klage så alt for mye, og den fantastiske roen jeg klarte å kjenne på, enda rastløsheten tok overhånd. Og nok en gang takk til verdens mest støttende kjæreste - som er villig til å være våken sammen med meg og stryke og minne meg på hvor sterk jeg er. Det hadde ikke vært det samme uten deg! Du er superhelten vår.


Jeg er litt smålig bitter på all denne snakken om at "gravide har en spesiel glød." Joda det kan godt hende for noen, men når det kommer til meg virker denne påstanden å være litt tullete!


Det er så merkelig hva graviditeten gjør med en kropp. På ni mnd. ligger det plutselig et liv inni magen som er klar til å møte verden. Noen mener at ni mnd. ikke er så lenge mens andre mener kanskje det er evig nok! Nok er det jo, i hvertfall for oss som opplever svangerskapet som tungt, men jeg lurer på om det hadde vært like tungt om det varte litt lengre.

Det er mange ganger jeg ser meg selv i speilet og ikke helt kjenner igjen den jeg ser. Det er så mange forandringer. Rundere ansikt, sprengte bryst - og jeg tar meg selv i å beundre den vidunderlige magen! Det er så merkelig hva psyken kan få en til å tenke. Noen dager kan man finne på å føle seg tjukk, mens andre dager ser man seg selv i profil og tenker "wow, kroppen min er virkelig et vidunder."

Bildet over synes jeg beskriver det ganske godt. Jeg tror aldri jeg har sett så sliten ut i hele mitt liv, og jeg føler meg like utslitt som jeg ser ut! Det er da det er viktig å minne seg selv på hvorfor du gjør dette, og hvor vidunderlig det er at det snart skal komme et nytt liv til verden. Jeg gleder meg slik til å møte henne nå!

Jeg er ikke sikker på hva dette innlegget var, men det er ingen tvil om at tankene surrer..! Ikke glem å følg facebooksiden min HER slik at du får med deg de neste innleggene. I dag skal det snakkes om.. STREKKMERKER! Hurra.

- Jannike

Liker

Kommentarer