La oss snike på babyrommet

Det er en spennende tid nå, og det er helt utrolig at jeg treffer 8. Mnd. gravid nå på søndag! Jeg kjenner at hvert ukesskifte er en fryd, men nestingen for min del tok overhånd på slutten!😅 det var liksom ikke bare sovekroken til lille i magen, men hele leiligheten! Alt skal være på plass, for jeg orker ikke ha noe liggende uferdiggjort når babytiden kommer. Jeg vil ha guttenes rom stående klart, så kjæresten har måttet rydde ut boden for å fo ting på stell der! Det har nok tatt litt mer tid enn han selv trodde det skulle ta - for gud hvor mye ting man egentlig har når man begynner å rydde!

Jeg har også fått pyntet litt på det bitelille værelset til lille! Vi bor i en ikke så alt for stor leilighet, og siden kjæresten har to gutter på 5 og 6 han har samvær med, har de det største soverommet slik at de har et lekeareale de kan støye litt mer på enn i stua Derfor har vi gjort om inneboden til et lite babyværelse (uten dør såklart siden der ikke er vinduer). Det er en alternativ løsning for nå mens hun er liten og skal være hjemme sammens med meg.

Dette har ikke vært noe hast, siden jeg vet at det blir mest samsoving den første tiden når hun kommer, men det er så koselig å ha et lite sted her i leiligheten som kan minne deg om hva du har i vente! Og man må jo ha en plass til babyklærne også.

Jeg har faktisk vært veldig økonomisk når det kommer til det hele! Sengen har jeg kjøpt brukt, hvor jeg bare kjøpte madrass, dyne og pute nytt! Kommoden har jeg annskaffet gratis. Dekorasjoner som «prinsessehenget» over sengen, uroen og bamsene er faktisk fra når jeg selv var liten. Det nydelige bildet fikk hun i gave hos tante Tanja Når vi hadde babyshower! Det er så fint jeg elsker det.

Jeg synes egentlig at det å la egne barn arve er veldig koselig, jeg! Alt trenger ikke være splitter nytt, og det blir mer personlig når du lar dine egne barn arve det du selv hadde i oppveksten.

Det er jo noen ting jeg prinsippmessig har kjøpt nytt! Jeg har for eksempel kjøpt vogn, bilsete, babygym, stellematte og babynest nytt! Det er vel fordi jeg ser litt på hygiene osv, også vil jeg jo skjemme henne litt bort også! Det er absolutt ingenting galt i å kjøpe disse tingene brukt heller bare så det er sagt!! Jeg bare har hatt en personlig mening angående disse tingene.

Er det noen flere som kjenner på nestingen?

- Jannike

Liker

Kommentarer

Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Så koselig! Deilig å ha ting klart til babyen kommer. Smart å kjøpe noe brukt og arve litt, det er absolutt en god del ting som kan brukes igjen. Men enig i at noe også er litt fint å kjøpe helt nytt. Lurt å ha litt av hvert tenker jeg, så blir det jo ganske økonomisk 😊
nouw.com/rikkekristiansen
madre
madre,
Yes der tenker vi begge ganske likt❤😊
nouw.com/madre
lindataylor
lindataylor,
Så flink du er som har kjøpt litt brukt 😃 Vi har kjøpt vogn, mat stol og vippe brukt. Mens det andre har vi faktisk kjøpt nytt. Godt at man kan bidra til litt gjenbruk av ting 🙌🏽 Koselig baby krok dere har fått! 🤍
nouw.com/lindataylor
madre
madre,
Jaa det er fint å bruke ting flere ganger enn at det kastes!😊 Tusen takk håper hun blir å trives der💗
nouw.com/madre