Introduksjonen

Velkommen til bloggen min. Mitt navn er Jannike Nilsen og jeg er en 22 år gammel dame som nå venter sitt første barn. På fritiden har jeg alltid likt å drive med musikk. Jeg har skrevet egen musikk også, men akkurat nå nyter jeg bare det å være musikalsk med å covre låter og bare føle.

Ellers er jeg vanligvis ei aktiv jente med flere interesser og jeg engasjerer meg veldig i de sakene som opptar oppmerksomheten min i livet. Det kan være alt fra sminke og interiør til dyrevelferd, kosthold og miljøvern. Du vil nok garantert få en smakebit av disse sidene av meg på bloggen.

Jeg liker å anse meg selv som positiv og jeg er litt av en ekstrovert. Jeg har alltid ansett meg selv som en dame med sterke meninger, og jeg er kanskje litt som ananas på pizza, endten elsker du det, eller så hater du det! Det har jeg slått meg til ro med.

Grunnen til at jeg opprettet denne bloggen er vel fordi at jeg bare ble møkkalei av andre mammabloggere som står og leker solstråle på kjøkkenet og som pynter og fikserer på dette å gå gravid. Jeg vil ikke være den bloggeren. Jeg ønsker å vise realiteten. #sannheten. Jeg har ikke tenkt til å lyge for dere. Jeg har tenkt til å være ærlig. Jeg har tenkt til å si det som det er. Om du setter pris på litt realitet, ærlighet og sannhet vil dette være bloggen for deg. :)

Skulle du ha noen spørsmål eller ønske å kontakte meg så kan du gjerne gjøre det på: [email protected] Ellers velkommen til madre! Måtte du finne noe morsomt og lese.

- Jannike

Liker

Kommentarer