He puts a smile on my face

Jeg innser jo nå hvor elendig jeg er å blogge her! I går hadde jeg en kjempefin dag sammens med fadderbarnet mitt Erina og Tanja hvor vi dro ut og spiste en bedre lunsj (for min del frokost) og tok oss en is på kaja nede i byen! Kjæresten kom og var med en stund også. Jeg hadde energi og formen var på topp, så jeg pyntet meg i en nydelig gravidkjole jeg fikk arve hos Tanja og sminket meg litt, men tok jeg bilder? NEI. Tok jeg bilder når det var 22 grader i skyggen eller for å tipse om vegansk mat her i byen NEI. Jeg blir så irritert på meg selv haha. Men jeg skal prøve skjerpe meg. Jeg håper jeg får til enda en slik date før jeg popper. Ikke minst komme meg en gang til i den kjolen. Jeg har jo lovet Tanja at jeg skal «knipe igjen» til etter babyshoweren til Erina den 16.august - men jeg begynner faktisk å lure på om jeg blir å gå så lenge.

Det er merkelig hvordan formen kan snu seg så drastisk på få timer! I går var formen på toppers hvor jeg var ute og spiste, fikk til å gå både ettermiddagstur og kveldstur med hundene og jeg hadde det fysisk bra! Så kom plutselig natten hvor jeg hadde intense menstruasjonslignende smerter, kramper og stikking! Jeg var helt satt ut av smertene i går kveld. Bekkenløsningen var så ille at jeg skulle ikke kommet meg på badet! Så jeg begynner egentlig å lure på om det nærmer seg nå. Det virker som kroppen virkelig gjør seg klar, og jeg går bare å venter egentlig på at det skal skje. I går var ikke en normal dag når det kommee til plager fordi det var så vondt. Jeg har heller aldri hatt problemer med å ligge på siden men i går var det ordentlig vanskelig! Hvordan ligger man når man ikke kan ligge på verken rygg, mage eller side?.. Nei da sitter man og sover haha.

Så dagen i dag har bare gått til dupping og å prøve å sove litt da jeg ikke har sovet igjennom natten. Jeg føler meg bedre nå!

Kjæresten kom også hjem og hadde kjøpt tre poser med min største craving: nemlig potetskruer, pluss at han hadde vært å handlet gave til meg! Gravidkjole, sokker, ansiktsmaske og paraply (rar kombinasjon men likevel supersøtt haha). Det er alltid tanken som teller, og det å forestille seg at kjæresten har tatt seg tid til å shoppe for å putte et smil om munnen min når jeg har hatt en veldig dårlig dag synes jeg er utrolig romantisk og smigrende.

Med det avslutter jeg dette innlegget! Skal prøve å få skrevet litt senere om ikke jeg er for dårlig i formen, også lover jeg meg selv å bli flinkere å ta bilder når jeg faktisk BØR ta bilder haha. #bitter

-Jannike

Liker

Kommentarer