26+

Overskyet. Klamt. Varmt. Det er vanskelig å puste nesten! Helt fantastisk... Det er tungt å være gravid når det er så varmt, men man klarer ikke la være å smile når det er tropevær oppi vanligvis vindfulle kalde Bodø! Det var overskyet på lørdag, og det minnet meg om en overskyet dag i Spania på det varmeste. Det var slik at man måtte hive etter pusten.. 26 Grader viste termometeret på bilen på det varmeste! Helt fantastisk...

Det er godt å finne en pærle som denne plassen. Denne plassen hadde et badevann med svømbar temperatur! Jeg var ute og svømte igjen! I Nord-Norge haha. Det synes jeg fortsatt er sprøtt å tenke på. Men kroppen herdes vel under en graviditet! Jeg tåler mer og er langt ifra like pysete.

Det var et stykke å gå for å komme seg dit. Kompisen til kjæresten sa det tok 5 minutter å gå.. Jeg himlet nok litt med øynene til han når jeg kom fram. Det var lengre og det var ute i skogen. Det var TUNGT å komme seg dit, og dumme meg hadde ikke med seg staver heller. Jeg var helt ødelagt i korsrygg og bekken når jeg kom fram, og kjæresten måtte så og si halveis bære meg for å få meg over målstreken, haha! Jeg tok meg selv i å le et par ganger på veien, for det må ha sett ordentlig komisk ut!

Men når jeg kom fram og fikk se plassen så så jeg jo hvor verdt alt slitet var. Ikke bare det, men vannet var ikke iskaldt! Det gjorde ikke vondt å la kroppen bli vandt til temperaturen. Når jeg kom meg så langt ut at vannet nådde meg til mage og bekken, forsvant alle smertene og krampene i magen. Det var merkelig, og utrolig deilig! Så der sto jeg da! Helt i ro med øynene lukket og bare smilte haha. Folk må ha hatt sine tanker... Når jeg kom opp igjen og satte meg på pleddet hadde jeg det godt! Vi grillet så vegetarpølser og burgere og koste oss! Tanja og fadderbarnet mitt var også med, og det var en skikkelig koselig tur i helheten.

turen tilbake var hard! Det skal jeg innrømme. Turen tok alt jeg hadde, men det var absolutt verdt det likevel, og ikke noe jeg ville tatt tilbake! Men jeg innser jo at man ikke bør presse så på i uke 38 som det jeg gjorde denne dagen.

Liker

Kommentarer