Tack 2020......En spark i röven behövde jag!!

Inte kunde vi väl ana hur mycket 2020 skulle påverka hela världen när covid-19 viruset bröt ut och skakade om oss alla.

Jag har själv under 2020 varit fullt upptagen med att rodda i mitt då hopplösa äktenskap.

Det var tungt, det gjorde ont, det slet och sved men det skulle bara gå, jag var tvungen att komma ut denna onda spiralen. Vi hade inget kvar för varandra längre, ingen kärlek och absolut ingen respekt för varandra längre.

Vi flyttade in i vårt fina hus 1 juni 2019 för mig var det huset som jag drömt om och jag verkligen älskade detta hus. En inre önskan och längtan växte i mig med detta hus. Här skulle vi vårda varandra och vår fina familj här skulle lyckan och längtan till varandra växa, kärleken till varandra kulle blomstra igen, vi hade ju varit ett par i 20 år och detta skulle vi ju lösa, även om det stormade och var lite svajigt i vårt förhållande ibland. Så är det väl i alla förhållanden? Eller?

Men så fel jag hade. Vårt förhållande förändrades till det negativa när vi flyttade in i huset det blev som "förhållande-pandemi" allt gick i vågor, i början var allt ok sen gick det upp och ner, ibland var det så svårt att andas, ibland värkte hela kroppen och så klart försvann både aptit och glädje med detta. Vår "förhållande-pandemi dödade vår kärlek sakta men säkert.

Den 1 maj 2020 mitt i covid-19 pandemins topp på våren så flyttade jag ut från vårt super fina och perfekta hus (enligt mig) till en 3 rums lägenhet i panik. Tyvärr hade jag inte ens hunnit bo i huset i ett år och det kändes som att jag inte fått någon riktig chans till att lära känna huset ordentligt men ändå värkte det så otroligt i hela kroppen när det blev jag som fick kasta in handduken och flytta ut. För mig var det inte ekonomiskt möjligt att bo kvar i huset ensam, men barnens pappa hade under våra 20 år tillsammans skapat sig bättre ekonomiska förutsättningar så han valde att stanna kvar i huset.

Nästan ett år har gått nu sedan jag flyttade ut ur huset till min nuvarande lägenhet. Allt funkar fint rent praktiskt men allt gick i panik och väldigt fort när jag flyttade det fanns inget annat alternativ att välja på under pandemin tyvärr. Lägenheten är mycket fin i gammal stil med högt i tak och dubbel dörrar med fina detaljer. Men hemkänslan infinner sig inte hos mig. Det känns som om jag ständigt är på väg. Och jag har insett att jag måste ändra min boende situation för att få ro och kunna landa.

2020 har gett mig en enorm styrka och en tro på mig själv som jag aldrig trott skulle vara möjligt. Jag har bestämt mig att min situation SKA ändras jag ska kämpa för att min och mina barns situation ska bli den bästa någonsin. När allt kommer om kring och tiden har läkt några utav de djupa såren så vill jag ändå tacka 2020 för att den gav mig en spark i röven..... Nu är det dags för mig att vakna och tro på min förmåga att vända allt negativt till positivt.

Jag är född i oxens stjärntecken, oxen är känd för sina lugna och harmoniska egenskaper men också för sin otroliga styrka och sin enorma envishet...Nu är det tid för mig att använda mig av oxens styrka och envishet och du som läser får gärna följa med på min resa, Nu kör vi.....
Gillar

Kommentarer