Tiden är något vi alla har lika mycket av, men ändå säger jag att det inte stämmer. För tiden går väldigt fort när man arbetar och prövar vad man skulle kunna göra när man är TRÖTT.

det är snart slut på min Arnbetsprövningsplats, men jag hoppas kunna fortsätta här, vi får se:)

Hur mår jag??........... Jag är fortfarande mycket trött, ont i kroppen och har en hel del huvudvärk och nackvärk. Ibland. När jag har kommit hem blir det att ta värktablettr och lägga sig. Ibland illamående som man inte vet varför man har. Även om jag är trött så har jag så svårt för att somna om inte alls sova. Vaknar stup i ett och har väldigt svårt att komma upp på morgonen, vilket min fru varje gång påpekar, hihi:) Jag har varit hos hjärtläkare och även gjort sömnapné utredning. Har inte sömnapné ialla fall. Skall in till NÄL någon gång framöver för magnetkameraundersökning. Vi får se vad de hitta, om de hittar nått. VEM VET...

Jag får återkomma med det.........

Ha en bra dag....

PS...... Jag länner mig som penguinen......hihi:)


MVH
André

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej. Jag har nu varit på min arbetsprövningsplats i 2 månader nu. Det fungerar JÄTTEBRA, förutom att man är trött. Det är just det som är fördelaen med en arbetsprövningsplats, för att kolla upp hur mycket som man orkar att jobba.

Det jag gör är ett mycket intressant jobb. WEBBDESIGN Men det är inte det enda som jag får göra. Jag är också IT ansvarig på platsen vilket inte är så dumt det heller.

Jag trivs VÄLDIGT mycket där jag är och hoppas senare på att kunna få fortsätta att arbeta här.

Men visst, att vara sjuk är inte alltid lätt. Man kämpatr med att orka och att vilja. Jag tycket att det är jätteskönt MENTALT att kunna göra något, men samtidigt så säger KROPPEN emot. Mina ögon vill bara blunda hela tiden för det är skönast men du får ju ingenting gjort om du blundar. Vilket dilemma. ;(

Men nu skall jag jobba vidare.......

Vi höres.....

Likes

Comments

ARBETSPRÖVNING:)

Just nu arbetsprövar jag som webbdesign, IT-Tekniker. Det passar för detta är jag VÄLDIGT intresserad av. Visst, ibland har man ont i huvudet för att man är så väldigt trött eller att man håller sig igång bara för att.

Men det är skönt att få komma ut och arbeta och göra lite nytta igen.

Bussyrket gick inte då jag ev. har ME (Kroniskt Utmattnings Syndrom). Stillasittandet och dessa oregelbundna tider som de har.

Jag kommer att skriva mer här om denna upplevelse.

Ta det lugnt!!!

Likes

Comments

​Kommer att visa mina intressen samt visa lite hur man gör. Hoppas det skall bli interessant. 

Likes

Comments