Påsk lekar och hemma outfits tips.

Solen lägger sig över mitt hem och jag sitter med inhandlings listan inför helgen. Påsk... Känns lite opassande att "fira" i dessa tider. Fira död till och med. ( jag -har full koll på att Jesus och åter uppstod och det är därför man firar, men känns det inte lite konstigt?) Min käraste familj har beslutat att fria påsk ensamma detta år, inte minst för att skydda mormor och morfar men också mig. Något nytt för er kanske är vetskapen om att jag inte bara har astma utan även andra lungdysfunktioner vilket gör att jag ska försöka stanna hemma. Men inte tänker jag eller vi deppa för att vi inte får umgås med släkten som vanligt utan försöker läsa det på andra sätt. LEKAR.

Jag,,, Kanske lite för malliga jag har kommit på en briljant ide. Tänk er skattjakt där man letar ägg, som vanligt det vill säga. Men med en twist. Varje familjemedlem tar med sig ett ägg var så det är olika saker i påskäggen bara det är kul i sig. iallafall när alla personer är här och varje ägg är gömt av mig börjar en 5 kamp. För varje 5 poäng får man en ledtråd till vart ägget kan ligga. alltså kommer alla personer få en karta och desto mer poäng man får desto lättare blir det att hitta ägget.

5 kampen:

Lek nummer 1 innebär att man ska flytta och fylla på ett vinglas utan händer helt enkelt. Snabbast vinner.

Lek nummer två. Varje person har en ballong på ryggen som är knuten runt höften. Personerna ska springa fram till en varsin lapp där ett namn står. Smäll den personens ballong på snabbast tid förste man får mest poäng osv...

Lek nummer 3. Alla sitter på en varsin stol med ett papper framför sig. på pappret står kluriga gåtor som ska lösas och när svaret trillar ner så ska personerna snabbt smsa mig. Snabbast vinner.

Nummer 4 och 5 är klassiska lekar som alltid funkar. En är en variant på beerpong och den andra en variant på hoppa säck.

När alla lekar är gjorda och ledtrådar utdelade ska dem ta sin karta och leta. Personen som först kommer tillbaka ska få dekorera en mini tårta på så lång tid som nästa kommer samt 5 min extra. Nästa person får 4 minuter osv...


SNÄLLA?? hur kul? Jätte redo. Vet inte om det är denna karantän som får mig lägga en massa tid på att planera och fixa eller om jag bara inte prioriterat den tiden förut till min familj. I vilket fall som helst, super kul.

Påsk outfit dock...

Från en sak till en annan hörni. Eftersom att situationen ser ut som den gör, så tycker jag att det om nån gång är viktigt att göra något extra i outfit väg hemma. trots att man inte ska någonstans. Slänger in lite små tips på hur man kan göra en hemma outfit lite påskigare och roligare:)

Det här är väll typ det alla går runt med nu för tiden? Det gör iallafall jag. Så att fira påsk i detta tror inte jag många skulle tacka nej till därför har jag kastat ihop något du enkelt kan lägga till för att ha bekvämligheten men med en toutch.

Här ser ni två enkla saker. Jag har börjat älska hårspännen varför vet jag inte fick en ide i ett projekt på skolan för ett tag sedan och har burit det sen dess. Det här tillägget skapar en markering av en midja vilket kan vara roligt i detta pösiga klädda dagarna.


En annan sak som kan ge liv till en outfit är en större kavaj eller en blazer och varför inte med färg? Så mycket roligare och ser helt plötsligt ut som en riktig outfit. Hoppas det var lite kul.


Puss, ?Madicken?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229