❤️stay strong❤️

Ibland undrar jag hur jag ens har orkat stå upp, efter ett liv i misär! Efter allt jag har varit med om, alla misstag jag ha begått!

Min misär började redan när jag var 7år, mobbning, självskadande, alkohol, snatterier osv!
Att allt kunde gå så snett på sån kort tid!
INGEN ska behöva uppleva det jag har upplevt i mitt liv, tyvärr så är det många som har råkat ut för samma saker och det är hemskt att veta att flera lider av nästan samma trauman!
Jag har alltid trott att jag aldrig skulle klara denna resan som jag gått igenom, trodde att mitt liv skulle sluta för flera år sen!
Jag hade till och med bestämt mig att mitt liv skulle sluta, idag tackar jag alla runt om för att dom inte lät mig lyckas att avsluta mitt liv på det sättet!
Sen jag var 7år så har jag inte känt nån speciell livsglädje!
Allt var dött!
Gone...
Tiden gick, BUP, DBT-grupper, psykologsamtal, behandling, psykiatrin!
Allt gick snett!
Jag ville bara hem, det va det enda jag ville, jag va en tjej som ville hem till sin familj!
Efter en resa till o från olika hem i 10-11år så orkade jag inge mer, tillslut insåg dom att jag kanske bara behöver komma hem!
För snart två år sen
(29/5-17) fick jag samtalet, skulle på hempermission på onsdagen (31/5-17) men istället så fick jag beskedet, jag skulle få komma hem på onsdagen, skulle få komma hem helt, behövde inte åka tillbaka! Min livsglädje kom tillbaka!
Dagen jag aldrig glömmer, lyckoskriket, samtalet, hur jag skyndade mig till rummet för att packa det mest akuta!
Jag kände ingen mening till att dö längre, allt var bra!

Dom sista få dagarna kändes som år, men de var värt väntan, minns bara dagen jag skulle flytta! Dom sista timmarna innan vi skulle till tåget kändes som veckor! Tjatade på personalen hela tiden: kan vi åka snart? Kan ni släppa ut mig snart? Kan jag få min telefon snart? När går tåget? Kan vi åka o handla till resan nu?
Haha kommer igår hur irriterade vissa av dom blev, jag satt där vid dörren o väntade på att dom skulle låsa upp så jag fick komma ut nångång😅

Redan i augusti fick jag ett stort besked, ett besked som ändrade mitt liv totalt! Nått som fick mig att kämpa ännu mer🙏🏼
Jag väntade barn, min underbara lilla Elvira!
❤️
Jag visste att de fanns mer än min familj som jag skulle få kämpa för en dag, nu är vi fler o blir ännu fler i vinter om allt går som det ska
🙏🏼❤️

Just idag kan jag inte fatta hur jag har orkat gå igenom så mycket men ändå stå på fötterna!
Tackar alla runt om som har trott på mig under misären jag levt i, utan er hade detta inte varit möjligt!
🙏🏼❤️
Jag är så sjukt tacksam över att fortfarande stå här, att ha en liten dotter på 1år o 1,5månad, att få se mina syskon växa upp, så mycket som jag har missat men tar igen!
🙏🏼❤️

Om alla ändå hade fått ha den turen jag har haft i slutet! Mina trauman spökar fortfarande men det är sånt jag har lärt mig att leva med efter 3år på behandlingshem och psyk!

Till alla som har det svårt där ute!
Stå upp för dig själv hur svårt det än är!
Våga säga ifrån även om det kan vara svårt!
Kämpa för det kan bara bli bättre, jag lovar! Det tar bara tid! Men kämpandet och lidandet är värt det!❤️
#staystrong


Kram❤️

Gillar

Kommentarer

Wikkan71
Wikkan71,
Du har varit en fighter sen dagen du föddes ❤️
Jag hoppas att du innerst inne vet hur mycket jag och pappa älskar dig och hur mycket vi har kämpat under alla år mot myndigheter trots bakslag efter bakslag trots att det var myndigheterna som gjorde mesta felen gång på gång ❤️
nouw.com/wikkan71
madickendejke
madickendejke,
❤️❤️

jadå mamma❤️❤️🙏🏼
nouw.com/madickendejke