Header

Hejsan på er!

Jag  fick höstlov i fredags och är såå  glad och tycker det är så skönt att man äntligen kan få slippa plugg och allt sånt. Igår var jag med en kompis och vi gjorde lite saker sen på måndag drar jag till Uppsala ,vilket ska bli  kul! 

Har ni något planerat inför lovet? Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och läsa en bok.

Kraaam/Madde

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Vissa av er kanske vet vem jag är och vissa kanske inte har en aning om vem jag är men till er som vet vem jag är, förmodligen vet ni att jag bloggat tidigare. Till er andra kanske det är första gången ni ser min blogg och isåfall vill jag säga välkommen.

Om jag ska beskriva mig själv är jag en helt vanlig tonåring med åsikter kring massa saker, längtar efter att få flytta hemifrån, ta studenten, festa och en massa saker. Men bakom allt det där är jag oftast en glad tjej eller det är de som sägs om mig. Jag är väldigt blyg och inte så öppen när jag möter nya folk i riktiga livet utan tycker det är enklare att kommunicera på internet när det gäller att skaffa nya vänner, eller iallafall till en början. När man väl lärt känna mig är jag helt tvärtom och är tjejen med dålig humor! Jag skrattar alltid vid fel tillfälle!

På fritiden gillar jag att sjunga och skulle mycket gärna vilja stå på en scen framför en massa folk och sjunga men har sån stor scenskräck. Jag försöker också gymma då och då men det går i perioder. Jag gillar även att göra videos dock har det inte blivit av på länge då jag knappt har nå minne på min telefon.

Jag brukar lyssna på musik varje dag och vad/vilka/vem jag lyssnar på går i perioder. Nu är jag i en period då jag lyssnar mycket på Drake och Fetty Wap. Jag gillar även att kolla på youtube videos och en stor favorit är Dennis Widehammar. Jag gillar inte han bara för hans videoss utan för den han är, han är så snäll mot alla och är min sunshine.

Detta får nog räcka för detta inlägg haha, ni kanske inte ens orkade läsa allt, vad vet jag? Jag hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg och jag kommer försöka ha bilder i varje inlägg och då menar jag bilder tagna av mig. Byee for now

//MaddyLikes

Comments