PERSONLIG

Jeg er litt sent ute med bloggskrivingen min her. Men hvertfall sist helg så var det en helt legendarisk jente helg. Vi hadde suite på Hotel Norge og det var stor suksess. Rommet var så stort at det var ekko i rommet. ;-) meget fornøyd var vi tre tuppe høner. Vi hadde masse godt i glasset og spiste god mat, sushi som jeg bare elsker og gode burgere <3 Lørdagen så var det Kygo festival og det var bare helt fantastisk. Vi var på koengen rundt seks tiden, og det regnet. Men vi hadde jo regn poncho og var godt forberedt. Og de var jo signal blå så navnet kom jo selvfølgelig fra folket og vi ble jo kaldt The Smurfs ;-) hohoho Vi hørte på musikk, danset, drakk vin fra øl glass og løste verdensproblemer. Og ble jaget vekk av vaktene en gang i blandt når vi stod på grensen til der vi ikke fikk stå.. akkurat slik det skal være når man er på festival. Når Kygo kom på begynte rave armbåndet våres å blinke (alle fikk armbånd som blinket i takt med musikken) Stemningen steg i taket når han begynte å spille og det var bare helt rått og kanon gøy. Jeg danset og hoppet i et strekk. Jeg følte meg overengasjer og til grensen på stalker tendenser der jeg plutselig ble så forelsket i denne bergenseren som heter Kyrre hahaha (Patriotisk bergenser som jeg er, og stolt hoho ). Vi møtte alle type mennesker der vi danset, folk som lignet på vikinger og folk med rails (alle tenner i sølv) og alle var velkommen til å danse å tøyse med oss. Festival er litt Peace and love og god stemning, alle er venner med alle og alle har et smil rundt munnen. Dette var en fantastisk konsert og jeg skal gå på flere konserter med Kygo sånn at det er sagt. Anbefales virkelig på det sterkeste.

Som du kan se var det humor fra start til finish. Det ble en legendarisk helg, som jeg skal leve lenge på :-D


#musikk #kygo #festival #girlsunited #legendarisk

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå er det helt fantastisk vær her i Bergen. Har ventet lenge på litt solskinn nå. Var like før jeg også la bergen ut for salg ;-) Solen er her og det er bra for kropp og sjel. Jeg holder på og gjøre klart til jentehelg i Bergen med hotel og kygo festival. Det blir fantastisk bra, så jeg er så glad det er sol. Skulle tro jeg hadde bestillt det ;-) Vi har leid suite på Hotel Norge for hele helgen. Prosecco står klar så nå er det bare å vaske klær og finne outfits til helgen ;-)


​Dette blir en knall helg og jeg gleder meg ;-)

#kygo #girlweekend #hotel #jentehelg

Likes

Comments

SAMFUNN

Er det slik virkeligheten har blitt? Dette er den nye verden der strandliv og lek ikke lenger er trygt. Vi må konstant se over vår skulder.

Jeg er en person som ønsker bedre sikkerhet velkommen, jeg er for å stramme inn og forbedre sikkerheten generelt. Synest det er alt for dårlig sikkerhet rundt om vi verden, burde vært bedre. Synest at enkelte land, som mitt eget er naivt. Politiet burde vært bevæpnet, de er jo tross alt de som opprettholder ro og orden. Og ikke minst beskytter oss mot alle typer av kriminalitet. De kan ikke leke stein, saks, papir med en terrorist, eller stirre leken den som blunker taper med en kriminell person. En kriminell person eller terrorist er mest sannsynlig alltid bevæpnet, da hjelper det ikke at norsk politi må bruke noen minutter for å låse ut et våpen for beskyttelse eller arrestasjon. Da kan gjerningspersonen allerede ha gjort mye skade. Naivt av Norge. Beskytt barna våres, beskytt det norske folk.


Da min samboer tok disse bildene i dag på stranden i Sør-Frankrike må jeg si at bildene gjør inntrykk. Stort inntrykk. Jeg synest det er sterke bilder som gir en pekepinn på hvordan verden er blitt i dag. Et barn leker og koser seg i sanden, og tunge bevæpnede militære patruljer rusler forbi!!! Store kontraster, ja veldig store kontraster. Man er faktisk ikke trygg noen sted kjennes det ut som. Jeg går ikke rundt å tenker at jeg ikke er trygg noen sted, men jeg bruker sunn fornuft og er litt mer betenkt enn jeg var før. Man kan heller ikke i dag tenke at det aldri kommer til å skje meg, for det kan det. Vi må bare åpne øynene våres, tenke litt mer på våres egen sikkerhet og ta våre forhåndsregler. I Frankrike mer enn andre land, men det sier jo seg selv etter alt som har skjedd og foregår der for øyeblikket.

Som skrevet oppe fikk disse bildene frem mye følelser hos meg og jeg følte jeg ville dele det med dere.

Jeg blir glad over å se synlige sikkerhetstiltak, men man blir jo lei seg når man tenker på den vonde reisen som er blitt tatt for at vi må ha synlige bevæpnede militær patruljer gående på stranden. Alt for mange liv har gått tapt, og det er vondt å tenke på.


#samfunn #sterkebilder #verden #militæret #frankrike #strand #sikkerhet

Likes

Comments

MIN STIL

​Jeg har klippet vekk mer en halve håret mitt og jeg angrer ikke et sekund. Jeg har utrolig tungt og tykt har så det var deilig og få vekk manken kan du si. Nå er det lettere og holde det og jeg er veldig fornøyd med det. Godt med alt som er gjort ;-)

Likes

Comments

LIVET MED EN FOTOGRAF

Har du ikke vært her, bør du besøket den eksklusive stand klubben i Saint-Tropez. Ikke bare er det en helt fantastisk strand. Men god mat og god rosevin for de som liker det. Hvis du liker å menge deg med stjernen er dette stedet for deg. Jeg har vært der mye, og har sett mye stjerner. Men jeg bryr meg ikke mye om stjernene. Jeg bare elsker stranden, sjøen og atmosfæren som er her. Club 55 ligger på Pampelonne stranden 5 minutter med bil fra byen Saint-tropez. Og hvis du vil ha standseng her må du være litt tidlig ute, det blir fort fullt her. Kjæresten min som er fotograf tar mye av sine bilder her av stjernene, og her er noen av bildene hans i år som jeg tenkte å dele med dere ;-)

Som du ser her er sjøen helt magisk .

Kate Hudson, Joan Smalls og Lily Donaldson.

Chris Rock og Ellie Goulding.

Tobey Maguire og Alessandra Ambrosio.

Og Sylvester Stallone. Her er det alt fra modeller, filmstjerner og sangere. Alle bilder er tatt av min samboer i Frankrike. Som du kan se er det en fantastisk fin stranklubb. Som det er deilig og tilbringe dagene på med og bare nyte sol og varme og fantastiske svømme temperaturer som er rundt 28 grader ;-)

Likes

Comments

SAMFUNN

Hva skjer med denne verden?! Hvor kommer alt hatet fra?! Hvordan kan noen mennesker gjøre dette?!

Jeg er fortvilet, lei meg, frustrert og mektig lei av at menneskeliv skal gå tapt. Hvorfor kan ikke vi alle leve i fred på denne jord. Hvorfor kan vi ikke være en enhet sammen som mennesker på denne jorden. Hvorfor kan vi ikke stå sammen i fred. Hvorfor må det tas liv. Når vil det ta slutt. Det er så meningsløs det som skjedde i Nice, Belgia, Tyrkia, Orlando , Irak, Bangladesh, Paris og enda flere steder på vår jord. Dette er ikke bare et fransk problem, eller et europeisk problem, eller et amerikansk problem, eller et problem for midtøsten. Det har skjedd over flere land på flere kontinent og er nå et verdens problem. Vi må stå sammen for fred på denne jord. Og vi må sende våre tanker til de som er berørte, er tapt, såret, sørger over sine nærmeste som er gått bort. Og stå sammen i kampen for fred på vår jord.

#prayfortheworld

Likes

Comments

LIVET MED EN FOTOGRAF

Min samboer har da tatt bilder av Rocky, Rambo, Sly altså Sylvester Stallone som befinner seg i Sør-Frankrike med familien. Nærmere sagt i St.tropez, her er han på vei til lunsj på Le Club 55. Han er jo bare den kuleste fyren og alltid like blid. Han er nettopp fylt 70 år, og det ser ikke sånn ut. Tenkte å dele litt bilder med dere som samboeren min har tatt ;-)

​Veldig fine bilder av en veldig kul fyr ;-)

Likes

Comments

PERSONLIG

Da fikk jeg fjernet min første visdomstann. Det var jo en lek. Var vel i tannlegestolen i 10 min så var den tannen ute. Jeg var så forbauset at jeg begynte og le og spurte tannlegen " det var det liksom". Ja det var det. Har aldri vært med på det før så dette var nytt for meg. At ting skal gå så på skinner og være så enkelt og smertefritt.. Haha jeg kan egentlig ikke tro det. Hallo dette er jo bare supert, tannlege er jo en lek i Frankrike. Ligger ikke ved noen bilder siden det er bare ekkelt ;-) Nå er det 7 timer siden inngrepet og jeg trodde jeg skulle ha virkelig tannverk og veldig mye smerte i munnen. Men jeg har bare litt murring foreløbig. Det er jo slik at jeg er vant til smerte så dette er bare kjitling i forhold hahaha ;-D Neste tann må ut i September så det blir bra :-) Godt med alt som er gjort.

Likes

Comments

PARIS

Et lite pust i bakken i herlige Paris mens vi venter til jeg skal inn på CT. Siden jeg skal operere ut en visdomstann så ville tannlege kirurgen ha bilder av alle tenner og nerver. Siden det ligger en nerve i nærheten av tannen som skal ut er det greit å ha en oversikt over hvor den er for ikke å pirke borti den under operasjonene. For da vil jeg miste følelsen i lippene mine osv... sa legen på det medisinske senteret der jeg tok CT bildene mine.

Så vi koser oss med en liten øl i solen i vin glass ;-) hahaha det skjer vel kun i Frankrike. Øl i Vinglass ;-)

Likes

Comments

FOODFETISH

Er det noe jeg bare elsker så er det foie gras (gåselever). Det er bare så himla godt og bare smelter på tungen. Og med en deilig løkkompott til så er det bare himmelsk <3 Vi lunsjet på Le Petit Bofinger som ligger i Bastille i Paris. Et ekte brasserie kan man kalle det, full av fransk sjarm og god mat.

​Vi bestilte det samme begge to, det er jo bare så godt. Foie gras varmer mitt kokkehjerte <3 Er du i Paris eller Frankrike så må du prøve dette, fransk mat på sitt beste :-)

Likes

Comments