Webbutbildning om våld

Efter jag lämnade Elliot på förskolan åkte jag direkt hem och fortsatte med webbutbildningen jag började igår. Det är en kurs om våld, framförallt mäns våld mot kvinnor. Det var en riktigt tuff del att gå igenom, när man inser hur pass utbrett våldet är. När det finns så många olika typer av våld så som sexuellt, fysiskt, psykiskt, materiellt, ekonomiskt osv så framgår det att var tredje kvinna någon gång har blivit utsatt för någon typ av våld. Det är ta mig tusan alldeles fruktansvärt!

Tillslut blev jag färdig och efter att ha klarat sluttestet fick man ett intyg att skriva ut för att lämna in till skolan. Skönt att ha det fixat även om det var nästa veckas uppgift!

Även om det ser ut som köttbullar, så är det inte det. Det är inte mindre än 53 chokladbollar, haha. När vi kom hem från förskolan var vi så himla sugna så vi kunde inte hålla oss.

Dagen har annars gått i en rasande fart! Hämtat ut paket, innebandy-träning, långpromenad, plockat fjädrar till Elliots utklädnad och spelat fotboll. Elliot gillar fotboll minst lika mycket som sin innebandy, kul att variera!

Gillar

Kommentarer

Thefightingstory
Thefightingstory,
Men gud så gott! Och så sugen man blev på det nu! 😋🤤
nouw.com/thefightingstory
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla grym du är! Och alltså MUMS vad gott det ser ut! STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin