Vilken helg!

Alltså denna helgen säger jag bara. Jag har inte haft såhär kul på... jag vet inte hur länge?!

Jag är så sjukt mör och öm i heeela kroppen. Jag har sådan träningsvärk i låren att de krampar när jag ska gå i trappor. Båda mina knän består bara av blåmärken, min ena höft är ordentligt blåslagen och jag har sovit alldeles för få timmar. Men jag är så glad & lycklig. Jag har ett så stort endorfinpåslag efter denna helgen!

Denna helgen har vi planerat så länge, jag och min systers svägerska. Det var äntligen dags för oss att överraska min kära lillasyster med 25års firande! Dagen började med att vi åkte hem till henne och kidnappade henne. Hon hade 15 minuter på sig att packa ihop grejer utefter en lista vi skrivit ihop, samtidigt som hon drack en cider. Sedan fick hon klä på sig fina kläder & en vacker peruk och säga hejdå till sin familj för nu var hon vår ett tag framöver. Dagen bestod av poledance, restaurangbesök, överraskningsfest med alla hennes närmsta vänner och en massa lekar! Sedan avslutades kvällen med utgång och en himla massa dansande in på småtimmarna.


Poledance kan vara det roligaste jag någonsin testat på. Jisses vilken bra träning det är! Man har dessutom så sjukt kul att man inte ens tänker på att man tränar, man bara gör alla moves och efteråt märker man att kroppen har fått en rejäl omgång haha.

Gillar

Kommentarer