Universitetsansökan

Nu har jag gjort det! Jag har ansökt till linneuniversitetet i Växjö. Så nervöst, spännande och egentligen alldeles galet. Men jag är så himla redo för det här bytet av karriär! Nu håller jag bara tummarna hårt för att jag kommer in också.. konkurrensen lär vara hård. Vi får se helt enkelt! Jag har iallafall ett mål jag vill nå om ett par år.

Idag har vi varit hos vår nya redovisningskonsult. Vi har lämnat in både våra privatdeklarationer och företagets. Fick en väldigt bra känsla av tjejen där, så skönt! Älskar att vi bara håller ordning på kvitton osv, så lämnar vi in allt en gång om året så sköter hon resten. Guld värt! Hade aldrig fixat med all bokföring, tycker inte alls det är intressant tyvärr.

Imorgon är det då dags för ultraljud igen. Jag har blivit nervös idag, jag går runt och har nästan katastroftankar. Tänk om något har hänt någon av tvillingarna, eller båda? Tänk om de mår dåligt, är sjuka? Eller om de inte har klarat sig såhär långt. Nej, usch jag är fruktansvärt nervös just nu och vill egentligen bara att det ska vara dags så får svar..

Gillar

Kommentarer

Ebba
,
Vad är det för utbildning? lycka till! 😀😀
Madelonen
Madelonen,
Det är till grundlärare. Tusen tack! 👏
nouw.com/madelonen
Anna
,
Du pluggade ju nyss till ditt drömjobb? varför ska du byta yrke redan?
Madelonen
Madelonen,
Ja, jag har alltid velat jobba med barn. Jag har jobbat i vården i 11 år, alltså hela mitt yrkesverksamma liv. Jag kommer inom en snar framtida att ha 4 barn att ta hand om, vilket innebär att jag inte längre tycker det är värt det att jobba kvällar, nätter, helger & röda dagar. Jag vill hellre spendera den tiden med min familj. Skolan har jag alltid varit fascinerad av, och jag är väkdigt glad och stolt över min specialistutbildning inom barn och ungdomar, jag tror att den kommer att ge mig bra och värdefulla nycklar i arbetet som grundlärare 😊
nouw.com/madelonen