Tandläkarbesök & ultraljud

Idag var det dags för Charlie att åka till tandläkaren, lite nervös såklart då han har varit extremt svår att borsta tänderna på tidigare. Han har verkligen gallskrikigt och tvärvägrat att göra det.. Så det har varit en enorm kamp rent ut sagt. Men! För ett par veckor sedan vände det, och nu går det över förväntan bra. Och tandläkaren sa också att allting såg fint ut med hans tänder. Så himla skönt!


Och sedan var det då dags, för det fruktade ultraljudet. Jag blev inte mindre nervös när vi möttes av lappar på entrédörren att Henke inte fick följa med in, för att minska smittorisken så får inga anhöriga följa med på varken ultraljud eller barnmorskebesök längre. Det gjorde ångesten över att behöva ta emot eventuella dåliga besked än värre.

MEN! Allting var så bra med tvillingarna. De var rikrigt livliga och jag kunde till och med känna när de sparkade emot ultraljudsmonitorn. Så himla häftigt! Och jag fick frågan om vi ville veta könet på dem. Självklart ville vi det! Men jag bad läkaren att skriva det på en lapp, så att vi kunde få reda på det samtidigt iallafall. Så direkt efteråt när vi satt i bilen, öppnade vi kuvertet och den här lappen kom upp. FLICKOR! VI VÄNTAR TVILLINGFLICKOR! Hur häftigt!? ♡

Gillar

Kommentarer