Skön start på helgen

Förutom att den minste i familjen tyckte att det var morgon redan vid 05:20 idag så har vi haft en skönt start på helgen! Det finns ju ingenting som startar en dag lika bra som när solen skiner in genom fönstret en tidig morgon, sådan härlig energi det för med sig.


Jag och Charlie började dagen i soffan, med välling och kaffe framför mästerflygarna medans de två andra sömntutorna tog sovmorgon. I princip hela förmiddagen spenderade vi sedan utomhus. Elliot körde sin nya cross, HERREGUD vilken naturbegåvning han är alltså. Charlie gungade, lekte i sandlådan, plockade blommor och hjälpte mig att rensa i jordgubbslandet. Där trodde vi faktiskt att jordgubbsplantorna hade dött under vintern, men när jag kollade närmre i pallkragen så var där faktiskt ett helg gäng med plantor som hade kommit upp och vuxit sig stora. Så himla roligt! Så där gjorde vi i ordning och vattnade, eller ja... Elliot och Charlie hällde på ett gäng kannor med vatten haha. Sedan har vi börjat planera och gräva runt det stora kastanjeträdet jämte pallkragarna, där ska vi göra en fin liten oas att sitta och dricka morgonkaffet vid. Kommer bli så jäkla bra tillslut, efter allt arbete. När det började närma sig lunch gick jag och Charlie in för att fixa med det, men det tog typ tre minuter så hade han somnat sittandes i sin matstol, så trött efter den tidiga morgonen haha.

Eftermiddagen har också spenderat mestadels utomhus. Barnen har turats om att hjälpa till med att klippa gräset, jag har pulat lite med hönorna (vi har tre hönor som ligger och ruvar!) bland annat lyst äggen och fixat med redena.


Hoppas innerligt att detta vädret vill hålla i sig ett tag, det är ju så himla skönt att äntligen få insupa en massa D-vitamin.

Min fina familj på crossbanan i Strömsnäs. Nya stövlar inhandlades till Elliot och samtidigt fick vi uppleva en galet adrenalinfylld kväll. Shit vad de kör!

Gillar

Kommentarer