Sjukskriven ett tag framöver

Det blev läkarens utlåtande, efter tisdagens besök på AOM. Kraftig direkt och indirekt smärta över SI-leder, positivt provokationtest - det står det på läkarintyget. Läkaren sjukskrev mig helt i 3 veckor, sedan ska vi höras av igen för att lägga upp en plan. Just nu är det rätt jobbigt att acceptera att kroppen inte riktigt hänger med, men med tanke på att jag blev helt sjukskriven i vecka 20 med Charlie så hade jag väl kanske inte så höga förhoppningar inför denna gången heller egentligen. Det är ju trots allt än mer hormoner i omlopp denna gången! Så nu är fokus VILA VILA VILA! Hur lätt det är, det är en annan sak. Med valpar, katter, hönor och ett helg gäng får som väldigt snart ska börja lamma... men jag gör mitt bästa.

På tisdag är det äntligen dags för nästa ultraljud, herregud som jag längtar! Då är vi i vecka 17 (16+2) och förhoppningavis vill bebisarna samarbeta så att vi kanske kan få reda vilka det är som döljer sig där inne. Jag ska även ta upp med läkaren att jag verkligen inte lyckas få i mig järntabletterna.. nu är mina depåer tömda och mitt hb har börjat sjunka rätt fort. Hoppas det finns någon annan bra lösning än tabletter.

Twinsen
På tvilling 1's ultraljud ser man även tvilling 2's huvud. Så jäkla häftigt ändå, att där är TVÅ?! Det kunde jag aldrig gissa.

Gillar

Kommentarer