Livet på gården är nästan alltid roligt

Ja, precis som rubriken lyder så är det nästan alltid roligt att bo på en gård med en hel skara djur. De dagarna, som idag, när det vräker ner regn och det blir lerigt och dant så är det faktiskt lite mindre kul, haha. Att gå ut på morgonen för att utfodra alla djuren när det är både blåsigt och riktigt blött.... ja då längtar man in till den varma kaffekoppen lite extra mycket! Men självklart väger fördelarna över nackdelarna. Tänk bara på sommaren, när man är färdig med allt och man kan ta med sig kaffekoppen in till fårhagen och sätta sig en stund för att få en massa får-gos och låta solens strålar värma en samtidigt som fågelkvittret gör en alldeles lycklig.

Ja, alltså.. jag älskar ta mig tusan livet här ute! Här är jag som lyckligast. Med mina pojkar, min man, alla djuren och naturen runt omkring mig.


Jag tror att alla människor kan känna så, även om man är riktigt nöjd med livet man lever.. så kan man nog alltid känna att vissa delar är mindre roliga. Det innebär ju inte att man skulle vilja ha någonting annat, eller att man vill ändra på saker och ting. Ta till exempel all renovering vi håller på med här hemma. Önskar jag ibland att allting bara kunde vara färdigt? JA! Men samtidigt gör jag ju inte det, för jag vet att på vägen lär vi oss så sjukt mycket och vi hinner ändra oss säkert tio gånger innan vi vet precis hur vi vill ha det. Tänk om man bara gör färdigt allting enbart för att det ska bli klart liksom, och sedan inte blir nöjda ändå? Nej, då är det bättre att det får ta den tiden det tar och vi får chans att känna in förändringarna.

Får-gos i regnet med Gertrud och Hillevi

Gillar

Kommentarer