Julstök

Det är många som julstökar hela dagarna nu, det är ju trots allt inte alls långt tid kvar tills det är julafton nu! Det är mycket som jag också vill hinna med.. julklappsshoppa, slå in alla paket, dekorera hemmet och ute (mer än vad vi har i nuläget, haha), göra allt julgodis, fixa nissens pepparkakor, baka fler saffransbullar (de förra blev ju så himla goda!), hugga julgranarna och pynta dem, se över vad vi alla i familjen ska ha på oss, dubbelkolla så alla gäster vet vad som ska tas med (Vi kör alltid knytkalas, lätt det bästa!), jag ska byggs ihop ett långbord och säkert en himla massa mer haha. Inte konstigt att folk blir helt utmattade!

Så trots allt detta ovan, beslutade jag mig för att även fixa i ordning i köket så det är fint till julen. Herregud haha, så korkat men sjukt kul. Idag har jag tagit ner tapeter, maskerat, spacklat och nu väntar jag på att det ska torka så ska jag måla första lagret färg ikväll! Under tiden letar jag med ljus och lykta efter kakeldekor att klistra på vårt befintliga, otroligt fula, kakel! Vi har tydligen inget standardmått på det, så jag får antagligen specielbeställa... väldigt osäkert på om det hinner komma fram i tid. Hade ju varit så trist!

Imorgon kommer äntligen Elliot hem igen. Jisses vad jag saknar honom. Imorgon är hans första dag på fritids med, ska bli så kul att höra vad han tyckte om det. Min stora killeVi får försöka julmysa så mycket som möjligt i veckan, jag jobbar hela helgen för att kunna vara ledig den 23e när vi ska fira jul. Sedan jobbar jag igen julaftons-natten. MEN! Därefter har jag semester i typ 2 veckor, Herregud så skönt det ska bli, haha.

Gillar

Kommentarer