Jobbhelg och hemligheter

Hela lång helgen har jag jobbat! Fredag kväll, lördag dag och söndag kväll. En långhelg, lite ovant då jag oftast lägger natthelg. Men eftersom jag skulle iväg på lite hemligheter i lördags så gjorde jag schemat såhär denna gången, och det funkade ju det med.

Men på tal om hemligheter, det jag var iväf på var bland det roligaste jag har gjort! Nervöst, spännande, sjukt läskigt men så fantastiskt kul! Kommer inte säga så mycket mer just nu, då det är en överraskning som ska lämnas över om ett tag. Kan knappt vänta!

Så var det måndag morgon igen. Och idag kommer Ellior hem med skolbuss för första gången! Så jäkla spännande, ska bli så kul att höra honom berätta om hur han tyckte det var. Vår älskade skolpojke!

Jag och Charlie är lediga idag, Charlie är dessutom sjuk. Han vaknade igår från sin vila med hög feber. Plutten, vi bara väntade på att förskolebacillerna skulle slå till. Henke ska iväg till Kristianstad i eftermiddag så det blir en eftermiddag och kväll ihop med barnen, det blir till att mysa resten av dagen ♡

Gillar

Kommentarer