Intensiva dagar!

Ja, de senaste dagarna har varit himla intensiva.


I Torsdags var Henke och Elliot och badade på äventyrsbadet i Växjö, jag och Charlie var hemma och fixade ännu mer med valplådan och lite småsaker att ha nära till hands om det skulle behövas.. I fredags hade vi hembesök av BVC, kan inte förstå att Charlie är 8 månader redan! STOPPA TIDEN, känner jag verkligen ibland. Bellas förvärkar drog även igång då, så vi förstod att det inte skulle dröja så länge.

Igår började Henke jobba som vanligt vid 05, så jag var ju själv med barnen hela dagen. Men med otroligt mycket hjälp från världens bästa femåring, så fixade vi med allt ändå. Visst, det var körigt att lyckas få in mat och sovtider för den minste.. men det var som om Bella förstod att jag behövde gå iväg en stund med honom. För när tre valpar hade kommit, så tog hon en paus tills jag kom tillbaka. Då kom det direkt två valpar till! Kloka damen <3

Men idag har tempot varit betydligt mycket lugnare, med allt rätt! Vi har fixar inför advent och fått upp julstjärnorna, bakat pepparkakor, tagit julkort och gjort världens godaste gulasch. Elliot fick ett sammanbrott, deluxe, omkring middagstid. Varför vet jag faktiskt inte riktigt, men han stormade upp på sitt rum och efter 5 minuter hade han somnat. Väckte honom efter en timme, då var han mycket gladare igen och visste inte själv varför han han hade blivit så arg. Mycket som pågår i det där lilla huvudet, helt klart. Men han var lycklig som fick vara uppe lite längre och göra färdigt de sista pepparkakorna.


Nu sitter jag och ska lägga matbeställningen för nästa vecka. Har krupit upp under täcket i sängen och beundrar hur mycket mysigare kvällarna blir så fort ljusstakar och stjärnor kommer upp!

Gillar

Kommentarer