Helgerna flyger förbi

Så var denna helgen också över. Det går ju så himla snabbt!

I vilket fall som så här vi haft en fin helg. I lördags  var vi på 2års kalas för fina lilla Ines. Barnen fick leka av sig ordentligt, då kalaset var på Ines och Singes förskola. Perfekt måste jag säga!

På kvällen när Henke kom hem från jobbet, så följde Elliot med honom ut för att sitta med på sitt första pass. Bockajkten började ju i fredags. Två råddjur fick dem se och Elliot var så jäkla glad! Han skötte sig exemplariskt och ville så gärna följa med ut fler gånger. Så imorse ställde Henke väckarklockan tidigt och tog med honom ut pass en gång till. När de kom hem så gick Elliot och på sig en stund till, sedan tog vi sovmorgon allihop till 8. Bra start på måndagen!

Jag har lämnat Charlie på förskolan, det är fortsatt inskolning även denna veckan men nu ska han vara där själv. Vilken konstig känsla det är, att lämna och sedan gå... Fick iallafall sms från förskolan om att allt gick bra, det känns fint i mammahjärtat ♡

Vi har varit ute så mycket som möjligt i helgen, även om regnet har vräkt ner i omgångar. Man får parera skurarna och ha bra regnkläder på sig! Det är så skönt att komma ut i den friska luften, även om det är väldigt blött. En hit är ju alla vattenpölar som blir!

Gillar

Kommentarer