Glada nyheter, nytt jobb och diagnos

Hockeyfantasten, han är så jäkla grym på alla sätt och vis. För varje vecka så utvecklas han något enormt. Att se hans framsteg och skicklighet - men framförallt hans lycka, det värmer mammahjärtat och gör mig riktigt, riktigt stolt! ♡

Det är sjukt mycket som händer i vårt liv just nu! Undra när det ska lugna ner sig?! Tur man kan se det positiva i allt som händer.


Allt började med att jag fick mail om att jag hade kommit in på utbildningen jag sökte. HERREGUD så mycket känslor det rörde upp! Jag vill ju så jäkla gärna, men jag blir tvungen att tacka nej denna gången tyvärr då det inte passar i tiden riktigt. Men någon gång, då jäklar!


Bara någon dag efter det fick Henke ett jobberbjudande som han inte kunde tacka nej till, så nu ska han jobba sin sista vecka sedan börjar han som servicetekniker. Han kommer att utgå från hemmet och ha ett upptagningsområde kring oss och en timme iväg ungefär. Tror det kommer att bli grymt bra och han får chansen att utvecklas massvis. Så kul! Riktigt glad för hans skull ♡


Och sedan var det dags för min gastroskopi. Tack och lov fick jag ju bli sövd! Fem minuter efter att jag kom in till uppvaket kom läkaren och bekräftade att jag har celiaki. Så, nu har mitt glutenfria liv börjat och jag kan förhoppningsvis få känna mig piggare och få mer ork snabbt. Det kan ju ta upp till ett år för kroppen att läka men jag hoppas innerligt att det går fortare än så.

Gillar

Kommentarer