Fika i Alvesta

Det märks att denna helgen har tagit på krafterna på oss allihop, Charlie somnade redan vid 18 igår kväll och vi sov till 08:30 i morse. Då var det ändå jag som vaknade först av oss, och fick väcka Henke för han skulle iväg på möte med revisorn.
Idag ska jag och Charlie åka och hälsa på en klasskompis i Alvesta. Det ska bli så kul att träffa henne och hennes dotter! Vi har planerat det här ett tag, men sjukdomar osv har kommit emellan så nu är det minsann på tiden. Vi har ju dock träffats en del under LIA-perioden då vi har haft samma placering, men det är ju inte detsamma som att sitta hemma hos varandra och dricka kaffe i lugn och ro, haha.

När vi kommer hem där ifrån så har ÄNTLIGEN vår efterlängtade Elliot kommit hem också. Man känner sig bara som en halv människa när han inte är hemma, så det ska bli riktigt skönt att få krama om honom igen. Denna veckan är det mycket spännande som händer för honom! Han fyller nämligen år på söndag, min stora kille! Tänk att han redan fyller 6 år. Det är helt galet! Det blir firande hela helgen lång. Släktkalas på fredag, barnkalas på lördag och på söndag ska vi fira honom bara vi i familjen.

Gillar

Kommentarer