Febern har slagit till

Igår var jag och Elliot hos frisören, han ville gärna tunna ut håret en del tills vi åker för han blir så himla varm. Han har ärvt sin pappas hår, otroligt tjockt är det!

På eftermiddagen var vi bjudna till barnens gammelmormor på påskmiddag. Hon vill så gärna träffa barnen och fira lite med dem, då vi inte är hemma i påsk. Inte kunde vi tacka nej till det!

Under förmiddagen klagade Elliot på huvudvärk, sådär lite i förbifarten egentligen. Men senare under tiden vi var på middagen så började han bli påverkad av sin huvudvärk. Han ville inte sitta med, utan ville mest ligga på soffan och han tackade nej till choklad som mormor ville bjuda på. Det är väldigt olikt honom! Tog tempen när vi kom hem, den var på gränsen till feber.

När vi vaknade idag var både jag och barnen varma, och vi har verkligen feber alla tre. Herregud så tråkigt! Vi skulle på min systersons 1års kalas idag.. Men det går ju inte nu. Usch så ledsen jag är över det.

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Vad tråkigt att ni är sjuka! Så otroligt dålig tajming med kalaset som ni skulle gått på idag. Hoppas att sjukdomen går över snabbt.
hannafialotta.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men fyy! Stort krya på <3
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Näää hoppas ni kryar på er fort nu!
nouw.com/celinelundqvists