En dag med skrubb

Herregud så effektiv jag kände mig under förmiddagen! Efter Ellior åkte till skolan fick jag dricka en kopp kaffe i lugn och ro innan Charlie vaknade. Henke hade redan åkt iväg för att jaga, så det var tyst och lugnt i huset.

Men så fort jag och Charlie hade ätit frukost drog vi igång musiken, öppnade upp fönster och vädrade och sedan städade vi minsann hela huset! Renbäddade allas sängar, startade två maskiner tvätt, rensade ut kläder från allas garderober och vek in nytt. När klockan blev 11.30 hade vi ätit lunch och Charlie somnade för middagsvilan. Så där effektiv vet jag inte om jag någonsin har varit innan, haha! Men det är så skönt att ha det gjort.

På eftermiddagen hade Elliot tid hos tandläkaren, denna gången fick han beröm för fina tänder! Det bästa var helt klart att få det där bananflouret penslat på tänderna, haha!

Ikväll har jag gjort min berömda köttgryta, och jag tror ta mig tusan att jag lyckades överträffa mig själv denna gången. Båda barnen rensade sina tallrikar nolltid, bättre betyg finns nog inte ♡

Gillar

Kommentarer