Att vakna till åskoväder

Det tog nog inte mer än två minuter från det att jag la huvudet på kudden tills jag sov efter nattens jobb. Jisses, vissa gånger är man bara sådär extremt trött att man inte ens vet hur man tog sig hem. Henke väckte mig med kaffe på sängen vid 12-tiden, och precis i samma stund öppnade himlen sig och det vräkte ner. Sekunden efter började det blixtra och åska... Jag ville bara krypa ner igen och gömma mig under täcket. Jag tycker verkligen INTE om det. Usch, får verkligen ångest så fort det börjar att mullra.

Idag sov Charlie för första gången på förskolan, han hade somnat direkt efter lunch och sov i en och en halvtimme. Vilken lycka! Var lite nervös innan hur det skulle gå då han verkligen älskar sin egen säng, haha.
Imorgon ska han började lite tidigare än innan, redan till frukost vid 8 ska han vara där. För jag ska träffa upp Elliot och hans pappa, det är Elliots första skoldag och vi föräldrar ska vara med en stund. Plutten! Mammas plutt. Han är verkligen inte liten längre. Han är ju för tusan ett skolbarn nu! Herregud vad gammal jag börjar känna mig.

Varm smörgåstårta kan vara bland det godaste som finns. Denna gjorde mamma till oss på vår första bröllopsdag ♡
Förresten, jag finns på unionmoms Snapchat idag. Så kul att de ville ha med mig igen!

Gillar

Kommentarer