4moms

Innehåller affiliate-länkar

Jag måste bara tipsa om den här babygungan, den är värd precis vart enda öre! Den har varit vår räddare i nöden så många gånger. Charlie har fullkomligt älskat den, ända sedan han föddes. Han sov allt som oftast i den när han var alldeles nyfödd, den vaggade honom till sömns och lindrade hans magont väldigt väl. Vi har gillat den skarpt. Nu däremot börjar han kännas lite för stor för den, för nu vill han mest sitta upp hela tiden och då duger det inte att luta sig bakåt lite.


MEN! Nu när han är sjuk, och inte kan ligga plant och sova.. då är den utmärkt igen! Här lyckas han sova ordentligt. Det är ju så himla viktigt med sömn när man är sjuk, så det känns bra att vi inte har gjort oss av med den ännu. Den ska dock få flytta härifrån framåt jul, då det kommer en ny liten bebis som vill använda den.

Gungan har 5 olika rörelselägen, 5 olika ljudprogram samt ett aux-uttag som du kan koppla till din telefon. Den har även en lekbåge med 3 roliga bollar i olika färger och mönster. Den har också bluetooth som gör att du kan styra den ifrån din telefon med en app.

  • Tips

Gillar

Kommentarer