Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 1203 Lesere

Likes

Comments

For nøyaktig eitt år sida (herrejemini tida flyr), bestemte eg meg for å flytte til Oslo. Long story short: det er det skumlaste eg har gjort, men også det finaste. Uten en plass å bo og en jobb, fekk eg etter kvart kapra til meg begge dele. Fjoooh!
Den første måneden gikk til jobbsøking, og eg hadde lite penga å rutte med i prosessen, så eg måtte prioritere.
Og eg prioritere på den tid å kjøpe magasiner, for det funka som både avkobling, inspirasjon, relativt budsjettvennlig interiør, og eg følte meg rett og slett litt metta etter å ha bladd igjennom 100 inspirerande sider med massevis av motivasjon, tips, underholdning og masse anna fint stoff.

Eg huska spesielt et intervju i Elle om Alexandra Gjerpen fra Unge Lovende (nyyydelig nydelig serie), som ga meg motivasjon til å ikkje gi opp. Sjølv om det føltes heilt håpløst å ha ei husleie på rundt 5500,- uten en jobb, så las eg det intervjuet 8 ganga og det funka. Og det ordna seg til og med!

Så eg har jo en stor forkjærlighet for det kan man sei. Og eg tar meir enn gjerne imot gamle magasin også (😇)-
Det viste eg litt da eg i går på min første dag i ny jobb, skulle kaste ei svær pappeske med masse magasin, og eg sjølv endte opp med ei skikkelig tung veske på veg heim. Jepp.


Ha en fin og fjong lillelillelillelillelørdag <3

  • 1470 Lesere

Likes

Comments

2016 for å ha vist seg å vere så himla bra. Og takk til 2017 for å gi oss alle en mulighet til et nytt, friskt og fint år. La oss alle vere enig i at januar egentlig er den deiligaste måneden. Blir nesten litt kvalm av meg sjølv for å vere så optimist i minusgradene i januar. Åsså på en mandag, a. Men så er jo det en liten snacksy reminder at vi har 12 måneda foran oss med hytte og fjell, påske, champagnefrukost på 17.mai, barbeque, uteservering, sol på Aker Brygge, brune legga (evt røde skuldre, alt ettersom), reise, koselige høstkvelda og alt anna som fint som vi har i vente. Altså veldig veldig masse.

For dei som kjenne meg er det vel ingen giga surprise at eg starta en blogg. (Sorry Emil, skal ikkje la det gå utover kvalitetstida, lova.)
Eg er litt nørd når det gjelder sosiale medier, blogg, bilder, mote, skriving. ++. Ja. Litt. Så hei og hå!
Og godt nyttår ❣️

  • 2160 Lesere

Likes

Comments