Ukens hiss og diss

Hiss & Diss

Hej darlings!

Dagen i dag har virkelig gått i ett kjør, i tillegg til at formen ikke er helt på topp. Blir derfor et liitt seint blogginnlegg, men men. Bedre seint enn aldri, er det ikke s´det man sier? hehe. Har fri i morgen da, så planene for dagen blir å bare slappe av før sikkert kommer til å møte opp noen venninner utpå dagen. Bare elsker disse ukene før sommerferien som er fylt med fridager! Satser på litt bedre vær i ukene som kommer nå da, så man kan nyte fridagene ute i sola ;-)

Tenkte å dele en litt forsinket ukens hiss & diss med dere. Noe som skjedde/jeg kom over i uken som en verdt å hisse og hva som skal disses. Synes selv slike innlegg er underholdene, men gi gjerne tilbakemelding om hva dere synes;-)


Ukens hiss går til youtuberen Bohobeautiful. Hun legger ut alt fra yoga, pilates og andre fitness&workouts videoer. Jeg personlig liker aller best å kjøre treningen hjemmefra så langt det går, og da er slike workouts- videoer helt perfekte! Bare å rulle ut yoga matten, og sette i gang. Ingen unnskyldninger liksom;-)

Ukens diss går helt klart til været. Her hvor jeg bor, har snøen bare dalet ned de to siste dagene. Helt hvitt på marka og gradestokken viser minusgrader.. juni om to dager sa du??

// Hva er dine hiss & diss for uken?

Muss&klem

  • 158 visninger

Liker

Kommentarer

anneistatene
anneistatene,
Bor du i Nord? Tromsø? Kommer fra Svalbard , men bor nå midl i Ålesund 😊 Siden foreldrene mine jobber i Ålesund og jeg studerer på VG1 der 😊
nouw.com/anneistatene
Madelenlo
Madelenlo,
Åhh så spennende og gøy! Kommer fra Tromsø ja, og bor her;-) Går også studiespess på VG1<33 Ha en strålende kveld videre, klem<3
nouw.com/madelenlo