The morning list

Daily life, Tips & Inspiration


Hei alle fine, og god morgen!

Tirsdag i dag, og uken har kommet skikkelig i gang. Jeg startet uken i går med en rolig formiddag med MATHILDE, før jeg hadde jobb på ettermiddagen og utover kvelden. I dag har vi faktisk kommet til august allerede, noe jeg ser på som den siste sommermåneden (iaf her jeg bor), trist;-( Meen, da gjelder det bare å nyte, er tross alt i august det beste været og temperaturene også kommer.

I dag blir det en tur innom sykehuset, for å ta blodprøver på formiddagen. Bare haater blodprøver... Meen skal møte opp to venninner etterpå, som jeg kan se frem i mot. Skal gå på et kafé, hvor de bare har de beste kanelbollene, gledings<3

Her kommer en morning list, som jeg fikk inspirasjon til fra @henriettehonsrud. Elsker selv å lese slike lister, så håper denne faller i smak hos dere å;-)


Have a good morning


Når står du opp? Nå i ferien, prøver jeg å stå opp mellom 08.00 og 08.30. Er så herlig å ha hele dagen fremfor seg, og ikke våkne opp å føle at hele dagen har gått. Morgenen er også en av mine favoritt tidspunkter på dagen. Digger stemningen, lange frokoster og de mange kaffekopper.

Hva er det første du gjør hver morgen? Trykke på slumre-knappen på telefonen, for å drøye den en ti-minutters eller to ekstra. Har alltid på alarmen en stund før jeg faktisk har tenkt å stå opp, bare fordi det er så herlig å ligge og halvsove.

Hvor lang tid bruker du på badet? Det varierer veldig, og beror på hva planene for dagen er. Så her blir det alt fra 10-30 minutter. Hehe, lenger enn som så gidder jeg ikke bruke.

Er frokost viktig for deg? Absolutt! Viktigste måltidet. Går det en dag uten at frokosten er spist, føler jeg hele dagen bare går i surr, og blodsukkeret ligger på null. Elsker å luxe til det på morgenen, med noe ekstra godt...Er du trøtt om morgenen? Kommer an på hvordan dagene ser ut, og når jeg har klart å komme meg i seng dagen før. Oftest er jeg ganske trøtt når jeg akkurat våkner, men kommer man seg vel opp og får en kopp kaffe, er det glemt.

Hvordan alarm har du? Den som standard finnes på Iphone, tror aldri jeg har bytta.

Hvordan ser en perfekt morgen ut? Jeg våkner uthvilt når alarmen ringer, kjører en liten yogasession før jeg vandrer videre inn i dusjen. Etterpå venter en herlig, lang frokost med et par kaffekopper til.

Hva går du helst kledd i på morgenkvisten? Enten hopper jeg i morgenkåpen, men som oftest blir det noen behagelige klær. Dette har jeg så på meg en god stund, oftest til jeg på en eller annen måte må ut av huset.

//Nyt dagen

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så bra innlegg, jeg liker slike spørsmåls runder, blir liksom mer kjent med di jeg følger på bloggen da 😉
nouw.com/frulea
melissablogg
melissablogg,