Dreaming about this

Lifestyle

Jeg, som sikkert mange av dere, elsker å reise! Sommeren nærmer seg med stormskritt, noe som er den ultimate tiden for å reise utlands. Denne sommeren har jeg ikke andre reiser enn en til Stockholm booket, men er under planlegging til en litt lenger sør også. Er så mange utrolig herlige perler rundt om i sør Europa, som jeg har såå lyst til å oppdage!

Her er noen av stedene jeg drømmer om akkurat nå...// Enjoy ♥


Sardinia, Italy

En Italiensk perle som ligger midt i middelhavet, mellom Italia og Frankrike. Hvite strender, herlig landskap og et turkist hav... Drømmer! Italia er et land jeg har hatt lyst til å dra til lenge. Tiltross for at jeg bare har vært der i en dag, i en liten by nord i Italia, var dette nok til å forelske meg i landet! Det Italienske språket er jo også helt fantastisk vakkert, et språk jeg vil lære meg!

Jeg vil nyte lange dager på de hvite strendene og ta masse bilder ikledd en inspo badedrakt, med det turkise havet i bakgrunnen. Når ettermiddagen kommer kan man traske rundt på de smale stein gatene, med en ekte italiensk iskrem i handa og italienske fraser hviskende i bakgrunnen.

Santorini, Greeze

Jeg er nesten små forelsket.

Hvis virkeligheten er like fantastisk som bildene viser, må jo dette være en av de vakreste stedene i verden! Alle disse herlige hvite bygningene, med blåe detaljer oppe i høyden. Våkne opp med denne utsikten, for så å nyte dagene oppe i disse herlige omgivelsene, må jo være en drøm i seg selv. Om ikke turen går hit denne sommeren, går den garantert hit en annen gang ♥

Costa Rica

Er det noe jeg virkelig har på min bucketlist, så er det å prøve surfing. Virker som en av de heftigste sportene i verden, spør du meg. Så utrolig kult! Åh som jeg ønsker jeg kunne ta med meg brettet ut på bølgene. Må være så utrolig befriende og deilig! Costa Rica er ikke bare et surfeparadis, men det har også et utrolig stort yogamiljø! Yoga er den beste sporten, om man kan kalle det det, jeg vet om! Har praktisert yoga nesten hver dag det siste året, noe jeg kjenner gjør så mye bra med kroppen!

Jeg er jo også en veldig natur-glad person, og her har Costa Rica mye å by på. Ikke bare har de et utrolig rikt dyreliv, men de har i tillegg alt fra vulkaner til regnskog og fantastiske strender. Fredfulle livsnytere, er noe dette landet er kjent for.

dreaming

Om jeg ikke drar til alle disse stedene i løpet av 2017, er dette steder jeg helt klart kommer til å besøke i senere år!

// Har dere booket noen reiser denne sommeren?

Muss & Klem

Bildene er hentet fra WEHeartit

  • Lifestyle
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer

elin,
Härliga bilder!<3
devote.se/johnssons
arditasmajli
arditasmajli,
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så fina platser!
nouw.com/sarahlinnsliv