I torsdags den 29/6 fick vi se bebis och jag som har varit helt och hållet övertygad om att jag kommer få en pojke, pga brist på illamående, pojkmage och en egen teori och så blir det en liten tjej! Helt sjukt, jag ler när jag tänker på det.. en mysig tjej, alltid velat ha en kille, men nu när jag vet att det är en tjej känns graviditeten mycket mysigare, livet framför mig så fantastiskt, spricker nästan av glädje. Den här veckan blir det halvtid, sen bara 20 veckor kvar. Jag längtar så mycket. Jag såg en helt sjuk dokumentär igår, what the health, klart sevärd ett måste.

svårt att komma på namn då vi bara tittat på killnamn, men vi kommer hitta något absolut, om nån läser detta kan de ju kommentera namnförslag på en liten tjej.

Nu har jag mer och mer sura uppstötningar också och huvudvärk varje dag, det tar på det mentala att gå och känna sig sjuk och trött hela tiden. Väldigt irriterande och jag hoppas det går över snart iallafall huvudvärken !! Haft huvudvärk i 4 veckor minst var och varannan dag, dricker vatten och äter nyttigt så vet inte vad det är för något...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På torsdag blir det ultraljud längtar så mycket, är så orolig att det inte står rätt till ska bli skönt och veta ! Även om mina misstankar om att det blir en pojke stämmer.. :)
Igår var det midsommar blev en väldigt lugn sådan med sovmorgon, fisksoppa och lite kubb!
Nu lagar jag kyckling o ris enkel lätt mat är rätt trött förse vad som händer ikväll kanske tvätta lite.. babay

Likes

Comments

Mer o mer ont i magen, obehagligt hugger till el-stöt aktigt 1 sekund sen borta. De händer 3-5 ggr i timmen..
Mer på kvällen. Måste ju va ligamenten men blir så överraskad, måste stanna o ta ett djupt andetag när det händer.
Usch trött också, gäspar skönt o ligga rakt upp och ner. Snart sängen, drömma mig bort.

Likes

Comments

Ingen större skillnad på magen vecka för vecka...
Den har börjat spänna som fan nu och börjat bli hård. Det heter molvärk tror jag nu då livmodern växer, har också lite små ont vid naveln, det ska vara mag-musklerna som delar sig.

Likes

Comments

Eller 16+1

Halva förra veckan och nu känner jag av mer och mer växtvärk, gör nästan ont. Inga fosterrörelser än vad jag vet kanske en liten men vet inte.
Hade blött lite imorse och vart jätte orolig, oron är det värsta under graviditeten är barnet friskt? Har jag ett MA eller missfall, Lyfte jag för mycket nu? Så trött på att oroa mig och längtar ihjäl mig till UL. Det blir den 29de juni, kl 11.00 då ska vi få se denna krabba o om det är en kille eller en tjej. Så spännande!

Känner att det finns väldigt lite utrymme att prata om rädslor om att bli mamma, eller så begränsar jag mig själv. Känner hela tiden att jag måste försäkra andra om att de kommer gå bra, som om jag har något att bevisa och i vissa fall har jag det. Jag har inte levt så som man borde göra, men jag är förståndig och jag litar mer än någonsin på mig själv, det enda som jag kan göra är att säga till andra att jag kommer göra mitt bästa, sen om dem har tillitsbrist eller inte tror det försen dem ser det, ja det är upp till dom. Men det är synd för jag vågar inte prata så mycket om att jag är rädd för att göra fel, att jag är rädd för att inte bli en bra mamma, att jag inte ska leva upp till mina och andras förväntningar, att jag inte ska knyta an till barnet, att det ska bli spädbarns död herregud...

Det är så mycket som jag behöver prata om men jag vet inte vart jag ska vända mig. Min bästa sambo har jag pratat om det med, han känner samma rädslor och det känns skönt att inte bli dömd utan känna förståelse för varandra.
Nu spänner det och hugger extra mycket i magen särskilt när jag rör mig för fort, ser värken som ett tecken på att bebis lever där inne.

Än så länge i princip symtom fri, haft dem symtomen alla får andfåddare, varmare och svettas lättare, växtvärk, svullna slemhinnor men det är verkligen inte så att jag mår sjukt dåligt, spyr, svåra foglossningssmärtor eller sånt, utan känns rätt basic och symtomfritt. Hindrar inte mig i livet. Förutom tröttheten jag hade för någon vecka sedan men den hjälpte mig snarare sova bättre bara. Alltid haft svårt att gå och lägga mig och komma till ro så de var bara plus.
Så längtar verkligen efter bevis på att bebben ligger där inne.

Aja hej så länge !!

Likes

Comments

Så himla lättsam graviditet hittills! Känner mig exakt som vanligt, mer andfådd, mer hjärtklappning men annars mår jag så bra 🌸

3 v kvar till UL varit sten säker på en kille men vi får se! Längtar till och få se dig!

Likes

Comments

God frukost med nybakat bröd juice och alla sorters läckerheter! Nu vampire diaries och Snart laga pizza och sen hem till Tove och Felicia o mysa 🌷

Likes

Comments

Gravid vecka 8 nu. Eller 7+0
Har varit väldigt uppsvälld men nu har svullnaden lagt sig lite. Brösten är ömma och har redan ökat en storlek. Annars ingenting lukter kanske känns starkare men inget jag går o tänker för jämnan. Inga cravings.
Märkt däremot att jag blir trött lätt, lite andfådd men idag och igår har jag känt mig piggare.
Läser som en galning på nätet, tror det är normalt med första det känns så spännande och det är så nytt ännu. Om några veckor kanske man tappar intresset att ha koll på vad som händer hela tiden. Men just ny vill jag veta allt.
Ska träffa barnmorskan på tisdag och har även cellprovstagning.
Är ju även rökare väldigt inbiten sådan uppvuxen med föräldrar som röker överallt i bilen på toan ja everywere. Så det har smittat av sig röker alldeles för mycket. Men nu de senaste veckorna sen jag fick veta att jag är gravid har jag börjat röka El cigg istället med bara 6mg nikotin per flaska!!:o o en flaska kan du använda typ en-två veckor. Så de e sinnes. Vart faktiskt "rökfull" då jag rökte en hel vanlig cigarett. Stolt iallafall, min plan är att börja med nikotinfri smak för el cigg om 2-3 veckor. Heja hejja !

Likes

Comments

God fiskrätt med Alaska Pollock, ris och sallad till lunch middag..🍒

Likes

Comments