.. och jag går på helg. Ikväll spelar ÖFK. Imorgon ska jag äntligen hämta hem Wille. Och en lugn helg och vecka väntar.

Idag väntade egentligen en rätt kass dag. Jag hade tvättstuga från 07 imorse, sen hade jag mest tänkt att vila innan jobb.
Jag släpade mig tillslut till gymmet, kroppen kändes trött men jag rev av ett bra ben/rump-pass. Fascinerande hur kroppen presterar när den egentligen är som tröttast, kroppen är fasiken en krigare

Fick oväntat besök av syster. En lunch på Samuraj med henne och Nora och kroppen var full av ny energi, av sällskapet då. Maten också säkert...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så mycket kärlek på en och samma bild. Min Willis och en text från Mamma.

Jag är lyckligt lottad

Likes

Comments

Det har trots allt varit en bra jobbvecka, nu återstår en natt på Stötting och en natt på Marité sen gör hon helg. Efter 100,5 arbetstimmar på en vecka. Helt sjukt

I helgen ska jag rå om min Willis. Kusin-Ida kommer hit, beslutsångesten står mellan Åkersjön eller hemma-helg.. Hemma-helg låter lockande.

Nästa helg blir det riktigt FJÄLL-HÄNG med TJEJ-GÄNG. Fyfan, vad gött


Idag tog jag sovmorgon till 10.00, sen har jag promenerat hela dagen i det fantastiska väder med varmt kaffe i handen, kunde liksom inte få nog ❄️

Likes

Comments

En bra dag, en dag där jag kommit till punkt i många skeden. Det har varit en tuff period där jag kämpat otroligt mycket men aldrig riktigt känt att jag räcker till.
Den senaste tiden har jag tagit på mig lite för mycket, både jobb och övrigt. Jag har varit ledig ca 4h/dygn, gått från det ena jobbet till de andra. Och däremellan måste jag prioritera bort så mycket som jag skulle vilja göra. Om dygnet ändå hade några timmar extra..

Nu har jag hittat den där känslan i kroppen att jag är en så jävla power-woman som faktiskt klarar av allt detta och orkar hålla ihop.

Efter mötet idag tog jag en friskvårdstimme, en promenad. En jävligt nyttig promenad där jag fick till att skaka av mig alla irritationer och sen komma tillbaka på jobbet som ett oskrivet blad typ.

Fint var de också

Likes

Comments

Det var en bra kväll igår. Härlig stämning och det är så fantastiskt roligt att jobba som ordningsvakt.

Likes

Comments

Eller? Jag jobbar heeela helgen, både som ordningsvakt och på boendet. Slutar 04 på morgonen och börjar 08. igen. Ikväll ska jag till Åre och vakta.

Idag har varit en guldig dag, började morgonen (alldeles för tidigt) i sängen med kaffe och film.
Sen laddade jag upp med superfrukost innan dagens träning med Amanda. Och när man tror att allt är så bra som det kan bli, toppade vi dagen med en lunch med Elin och Pia på Arctura.

Nu har jag varit på Taco-Fredag hos Wille och ska börja bege mig till Åre.

Likes

Comments

Likes

Comments

Fick denna bild skickad till mig ikväll.
Snart 5 år sedan, min stora fina kille
Wow alltså

Likes

Comments

Helgen har som vanligt susat förbi.
Vi har haft en toppenhelg. Det har varit full fart med skoter, tävling, pubkväll, lek, bubbelbad, mat, kortspel - alltså allt en helg i fjälls man kan önska

Likes

Comments