Header

Det blev inte många timmars sömn inatt och just nu känns det mer som läggdags än som morgon. Jag hoppas att jag blir piggare snart annars blir det en lång dag känns det som. Ska snart iväg och morgonfodra och efter stalltjänsten är det hoppning som gäller!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är verkligen glad över att jag har fått lära känna denna otroligt fina häst. Det spelar ingen roll att jag egentligen inte fått rida speciellt mycket på honom och många skulle kanske bara sett det som en belastning att dag ut och dag in promenera med en konvalescenshäst.

Vecka efter vecka, månad efter månad har jag tagit hand om Riyadh precis som vilken annan häst som helst. Han har fått sin dagliga rykt (den ville han helst ha innan promenaden annars blev han sur), han har fått sina goda morötter som gör att varje gång jag kommer gående och säger hans namn får jag ett litet svar tillbaka.

Riyadh har inte varit något annat än en riktig vän, en sån som man kan prata med om allt för det är det vi har gjort på våra promenader. Jag kommer sakna honom otroligt mycket den dagen han inte längre är kvar hos mig men jag är tacksam för all glädje och kärlek han har gett mig! Fina, snälla, vackra och kloka häst <3 nu="" ska="" han="" få="" extra="" mycket="" kärlek="" och="" en="" och="" annan="" morot="" den="" sista="" tiden="" som="" är="" kvar="" och="" jag="" ska="" njuta="" varje="" sekund="" med="" honom.="">

Likes

Comments

....så blir det alltid det. Under kvällen fick jag ännu ett besked om ytterligare en fyrbent vän till mig som ska få komma till det evigt gröna ängarna. Kan den 9 januari bara ta slut nu, jag orkar inte mer idag.

Likes

Comments

Inte nog med att regnet öser ner och gör allting blött och lerigt så rinner dessutom mina tårar hejdlöst och jag kan inte hjälpa det. Jag hatar att gråta men hur mycket jag än försöker hålla det inne så går det inte.

För en stund sen fick jag ett tråkigt besked angående Riyadh. Han har en pålagring som ligger så illa till att den trycker på gaffelbandet. Det är därför han fortfarande är halt. Man kan tydligen operera detta men det är 6 månaders konvalescenstid och sannolikheten är att han blir bra är inte tillräckligt stor för att göra operationen. Så inom kort kommer han att få göra Happy sällskap uppe på de evigt gröna ängarna... Livet är bra orättvist!

Likes

Comments

Jag vill inte åka på praktik, jag vill inte lämna Flyinge, för jag vill verkligen inte lämna Sandeman! Jag älskar att rida den hästen och efter vilan känns han så himla positiv till arbetet. Idag var han ännu finare än tidigare två dagar och jag blir bara så himla glad av honom. Fina, fina häst <>

Likes

Comments

Äntligen är lektionerna igång igen och dagarna är fullspäckade! Det började redan igår med bland annat dressyrlektion för Olof Axelsson som är våran nya dressyrtränare. Vi har haft honom lite grann i tömkörning tidigare men nu blir det dressyr istället :-) jag är mer än nöjd! ;-)

Idag har vi haft löshoppning på morgonen och nu har jag precis hoppat Sandeman för Astrid. Han har verkligen vilat sig i form och känns riktigt fin. Det är som att börja där jag slutade innan vilan fast han har mer energi.

Jag får skriva lite mer om de andra hästarna sen som är nya :-)

Likes

Comments

Jojo jag tror jag förstår piken :-P jag måste nog tappa några kilon om jag ska kunna ta mig in i bilen när du parkerat så nära! Men okej från och med nästa vecka ska jag ta tag i gymmet iaf ;-)

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag är mest rädd för, läkaren eller diagnosen! okej rädd var väl kanske att ta i men det var ett väldigt obekvämt besök hos farbror doktor idag... Jag har sen annandagen jätteont i mina lymfkörtlar i armhålorna och idag kände jag att det var dags att kolla upp det. Jag har därför fått tagit en hel del olika blodprover som jag får svar på imorn om det är något allvarligt. Han trodde inte att det var det men ville iaf utesluta bland annat lymfom ( lymfkörtelcancer). Så ja det var väl ingen toppen eftermiddag direkt :-P

Likes

Comments

Jag får väl börja med att säga gott nytt år då! Gårdagens nyårsafton var riktigt chill och skön :-) Hade stalltjänst hela dagen och vi fick dessutom nyårslunch i skolan :-)

På kvällen var jag och jojo taxichaufförer och körde in några klasskamrater in till Lund. Sen efter det hade vi tacokväll hemma hos mig och vi åt även en väldigt god kladdkaka jag hade gjort :-)Just nu står jag och vaktar skrittmaskinen där vi har en hel drös med pigga och busiga unghästar. De är som små popcorn så det blir kul att sätta igång de nästa veckan haha ;-)

Likes

Comments

Har precis invigt min fina blender som jag fått i julklapp :-) Det blev en god smoothie gjord på kokosmjölk, banan, blåbär och hasselnötter. Resultatet blev bra och jag är väldigt nöjd med denna julklapp ;-)

Likes

Comments