FASHION

Är sååå otroligt förälskad i lårhöga stövlar för tillfället. Det har verkligen varit mina go-to skor hela hösten och vintern - det är ju så sjukt snyggt?? Funkar till allt: jeans, kjol eller shorts och framförallt klänning eller en mysig stickad tröja.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

DAILY

Hej på er!
Måndag, ny vecka - och jag är ledig efter att ha jobbat helg. Måndagar är nog, enligt mig, den bästa dagen att vara ledig. När alla andra jobbar, så ligger jag kvar i sängen med hunden och myser och tittar på någon bra tv-serie (läs: Grey’s Anatomy) med en kopp te eller kaffe och äter en god frukost.

Har länge funderat på om jag verkligen ska ge mig in i blogg-världen igen efter att ha försökt hundra gånger tidigare. Men när jag fick reda på att Nouw har anordnat en 30-dagars tävling, #nouw30daychallenge som går ut på att blogga om något som inspirerar dig och något som du tycker om, så tänkte jag i alla fall prova. Vad som inspirerar mig mest är mode, smink, foto, mat och inredning och är vad bloggen kommer att handla om - som de flesta bloggar gör idag. Får hålla tummarna för att det blir intressant ändå haha!

Hoppas alla får en fin måndag!

Likes

Comments