Så igår var det alltså julavslutning på skolan. Å jag sjöng! Blev en egen variation av klassikern Hallelujah lite spontant. Å det gick faktiskt bra!

Utav tidigare erfarenhet har jag insätt att jag är otroligt jävla rädd att stå på senen och sjunga. Å då blir det förjävla falskt/fel sjunget. Men fan inte denna gång! Lite småsurt blev det ju givetvis men vafan dä får man ju räkna med när det inte finns någon medhörning ;)

Nu är det iaf lov! Vilket innebär JOBB,JOBB å mer JOBB. Kul va?

Ha ett bra jullov🤘🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vill inleda dagens inlägg med ett vardags tips, podcasts! Och just en speciell, Wahlgren & Lundqvist s podd. Lyssnar på den hela tiden och speciellt när jag är i stallet å fixar. Den är 10/10 skrattar ibland så mycket att jag tror jag ska kissa ner mig!!

Idag vaknade jag med migrän vilket innebär att det inte blev nån skola för min del idag, utan hela förmiddagen spenderades med en kudde över huvudet i ett kallt mörkt rum. Men insåg vid lunch att jag inte kunde ligga där å tycka synd om mig själv när jag kunde passa på att rida Paris i dagsljus.

Han var lite små sur idag när jag skulle fixa i ordning honom men så fort jag kom upp på ryggen var han lika pigg och glad som annars.
En riktig klippa är han! Blev en skogstur idag med (kunde ju inte låta bli när det snöade). Galoppade lite längre idag har nämligen hittat en väg som ännu är mjuk trots kylan som är brodd vänlig och jag håller tummarna för att den kommer att hålla sig mjuk!

Godnatt!

Likes

Comments

Vaknade tidigt imorse och äntligen så är det soligt! Givetvis tog jag tillfället i akt å gick till stallet. Paris var dock inte lika taggad på att vara med mig och vägrade att komma in ifrån hagen, men efter att jag tagit in alla de andra hästarna och han insåg att han blivit ensam i hagen så gav han sig och följde snällt med mig in i stallet. Vi tog en långtur i skogen och eftersom det var ett fint snötäcke på stigen så var det utmärkt att galoppera på. Han skötte sig helt exemplariskt!

Ha en trevlig söndag!


Likes

Comments


Det blev en lugn dag idag. Började bra med att sluta tidigt (fördel med att gå fordon). Eftersom jag slutade så pass tidigt så hann jag upp till stallet innan det blivit helt mörkt. Paris och jag tränar stenhårt på att lätt och enkelt sätt kunna komma in ifrån hagen. Det blev även en mysig uteritt i snövädret med Sandra som sällskap. Sen for vi emot barva på fest. Cozy fest med bra vänner där bl.a. snögubbar och snö-änglar skapades. Imorgon får dä fan bli sovmorgon!

Likes

Comments