Week 7 step by step - BUJO

I lördags röstade ni om jag skulle göra en step by step för vecka 7 eller bara om ni bara ville se slutresultatet. Ni röstade faktiskt fram att se hur jag gör steg för steg för mitt veckouppslag, klart att ni ska få det då.

STEG 1 - Skiss

Sorry för de dåliga ljuset. Men första steget s¨skissar jag upp hur jag vill ha de. Ganska så svagt så det är enkelt att sudda ut efter att jag har fyllt i de

STEG 2 - Börja fylla i

Sedan när jag känner att några grejer är jag 100 procent säker på att jag vill ha det fyller jag i det. Här kände jag att de till vänster var jag helt säker på att jag ville och fyllde i de. Där kommer jag skriva det som händer (alltså mina veckohändelser ej to-do list). Här använde jag mig utav min Sakura micron 03 pen för linjerna och fylla i dagarna och min tombow brush ben i färgen 723 för den rosa linjen. Sedan suddade jag även de jag skev med min stiftpenna.

I samma steg men efter en del funderingar så bestämde jag mig för att göra en massa blommor 🌸 för att fördela kolumnerna men inte alla kolumner kommer ha blommor. Där det är tomt har jag tänkt mig något annat.

Där det var tomt bestämde jag mig att bara ha en linje (linjen med min sakura) med dagen skrivet i min tombow brush. Det jag även har gjort var att jag tog min tombow soft tip och fyllde i där jag har blommorna med lite små kvistar som sticker ut här och där. Med min brush ben skrev jag även datumet stort i varje kolumn, platsen för de försvann lite där jag vanligt vis brukar ha det och tänkte att varför inte testa lite nytt? Tycker faktiskt det blev lite snyggt och fyller ut sidan väldigt fint nu när det är tomt.

STEG 3 - Slut fix

Till slut skrev jag weekly events till vänster högst upp ovanför alla dagar. Längst till höger högst upp har jag målat lite grenar och körsbärsblommorna. Efter det för att fylla ut de tomma ställena så gjorde jag lite "prickar" löv som flyger runt lite överallt.

Werkligen försökt fylla ut så mycket som möjligt. I rutan som är tom och inramad kommer jag skriva något antingen om jag börjar med träningen nu i veckan så kommer jag skirva in mina pass där, annars kommer jag skriva in mitt "schema" där för mina läger jag kommer hålla i veckan. Vi får helt enkelt se.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Jättefint! Jag får dock prestationsångest bara jag tänker på att jag skulle göra det själv... Skulle liksom aldrig kunna bestämma mig och förmodligen inte bli nöjd heller.. Men det kanske bara är att köra igång.. gissar att det blir lite som terapi en stund när du sitter med det?www.popprinsessan.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag köpte mig faktiskt en anteckningsbok för bujo igår, jag har velat testa ett bra tag men inte velat lägga för mycket pengar utifall att det inte skulle vara nåt för mig. Var inne på panduro i annat ärende igår och fann en på rea, betalade bara 70kr så slog till =) Nu får jag se om det blir av eller inte =)nouw.com/frökenrödlök
madelenekirk
madelenekirk,
Åhh härligt. Hoppas du kommer kunna sätta igång nu!nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229