Vilken dag!!

Herre mitt liv vad dagen har vart extremt lång. Började med jobb vid 7 tiden och skulle jobba ensam i början med att låsa upp överallt och fodra osv. Det värsta jag verkligen vet är mörker, så kändes ibland som att jag skulle skita på mig av rädsla när jag går där utanför stallet när det verkligen är helt och hållet mörkt ute och man vet aldrig vad som kan dyka upp framför än. Men det gick faktiskt hur bra som helst. Alla hästarna fick mat och inga problem med att larma av eller så. Resten av dagen har det verkligen vart fullt upp. En annan i personalen och en av praktikanterna åkte på återbesök med en av ridskolehästarna så jag var kvar med 4 praktikanter och var så mycket som skulle göras. En häst skulle dessutom mitt i allt detta promeneras varje timme då han fick kolik igår kväll. Så har en del verk i mina ben, har nog aldrig gått såhär mycket. Sedan vid insläppet var det bara jag och en till som tog hand om det, tog lite tid men inte så farligt för att bara vara två. Hästarna var som tur va snälla och gick nästan till rätt plats haha, men de var snälla när vi skulle flytta dem.

Veterinären var även på plats innan lunchen så var tvungen och lägga allt vad hon sa på minnet för att sedan säga de vidare till dem andra. Gjorde ett bra jobb, kom ihåg vad hon sa iaf :) Fick vara lite på när det kom till praktikanterna och ha ögonen i nacken så dem verkligen gjorde sitt jobb.

Slutade vid 16 tiden och skulle då snabbt kolla till hästen som hade haft kolik och se att han fortfarande stod upp då vi var tvungna att flytta honom till slut till hans spilta för stunden, det gjorde han. Sedan såg man då underbaraste Silver som har lagt sig för att sova lite, gullen. Benen verkligen rätt ut till sidan och han sov så himla djupt. Man kunde se lite rörelser i benen ibland som om han drömde något och snarkade lite.

Imorgon blir det tillbaka dit men som praktikant istället för vikarie. Skönt att allt inte ligger i mina händer ifall något skulle hända. Sedan är det äntligen helg och SEMESTER!

#nouwinfluencer

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
Så fina hästar!😍😍nouw.com/annaasvensson
madelenekirk
madelenekirk,
Verkligen 😍nouw.com/madelenekirk
sofiefriden
sofiefriden,
Väldigt fina hästar 😊nouw.com/sofiefriden
madelenekirk
madelenekirk,
Verkligen 😍nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229