Veckans bästa...

Veckan har precis börjat men tänkte ge mig på den tredje och näst sista utmaningen i #nouwautumnchallenge. Veckans utmaning är kort och gott: Veckans bästa...

Veckan hade inte kunnat börja eller sluta bättre än det här. Som jag skrev igår skulle jag åka till veterinären idag med Bonn och Linn även återkomma om hur de gick. Var där ett tag och han skulle springa på rakt spår, böjt på mjukt och hårt underlag och lite böjprov efter det. Vi fick det bästa beskedet som man kunde få, han är friskförklarad! Vi var väldigt nervösa men gud så glada vi blev. Han får sättas igång nu och en lugn igång sättning så att han ej blir överansträngd igen. Kommer vara typ 2 veckor enbart ute i skogen kanske lite i paddocken beroende på väder då underlaget är fruktansvärt i ridhuset och det är äntligen dags till helgen att de byte, de skulle ta upp till 10 dagar och sedan kan vi köra lite i ridhuset också.

Linn kommer dessutom att behålla Bonn under vintern och sätter upp honom igen på försäljning till våren så kommer ha några månader till med honom. Så himla lycklig.

Detta var helt klart veckans bästa och inget kommer någonsin slå det här. Att hästen är frisk och att han är kvar i några månader är helt klart veckans bästa!

#nouwautumnchallenge #nouwinfluencer #ridsport

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229