Vecka 3 - BUJO

Ny vecka och blir ett nytt uppslag. Väldigt lik föregående vecka men större kolumner då jag valde att ha 4 kolumner per sida. Lördagen och söndagen delar på en då jag inte gör så mycket dem dagarna. Ju mer veckan går så fylls dagarna upp mer och mer. Sätter mig med min bullet journal både morgon och kväll för planering och liknande.

Såg dock nu att tiden på måndag inte stämmer alls. Börjar 9 och slutar 16, tänkte nog på mina onsdagar. Blir att täcka det med min tipp-ex och skriva rätt tid.

Har ni önskemål på några speciella bullet journal spreds så får ni gärna skriva det. Det jag kommer uppdatera med är ju weekly spreds och månadsspred. Så har ni andra idéer så får ni gärna meddela mig och jag ska göra mitt bästa då. Har planer på ett inlägg som är steg för steg, men om det ska vara för ett veckospred eller månadsspred vet jag inte. ni får gärna lämna er röst om det i omröstningen nedan. Kan göra båda men tänker att vi börjar med ett av dem.

Pussar! - Madde

  • Bujo

Gillar

Kommentarer

melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Jag har röstat 😊 Älskar verkligen att se andras bullets, känner inte riktigt att jag orkar hålla på med en själv hahahnouw.com/melissaskywalkz
madelenekirk
madelenekirk,
Toppen!! Haha, många har jag hört har inte orken till det, vilket är synd för så mycket som denna har hjälpt mignouw.com/madelenekirk
Therese
Therese,
Jag tycker det är så kul att se andras bujos,så jag ser ju gärna både weekly och monthly 😋 www.theresewiksten.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229