Varför jag kom in i träningsdepression

För 3 månader sedan kom jag in i någon slags träningsdepression. Om det ordet ens finns vet jag inte. Men blev iaf fett deprimerad när det kom till träning, riktigt anledningen vet jag inte riktigt men tror jag iaf vet någon slags anledning till en del av det.

Varför då?

Fler talet gånger när jag vart och tränat så har man fått så mycket kommentarer. Visst inte bara negativa men det är ju tyvärr dem som man tar åt sig. Kommentarer som att jag har anorexi, för smal, andra blir triggade osv. Att få dessa kommentarer när man kämpar som bara den att gå upp i vikt är fett jobbigt, åt dessutom så ofta jag kunde och oftast var det 6ggr om dagen. Rejäla mål tills jag blev mätt, inte proppmätt utan bara mätt så man kan äta om någon timme igen och bli mätt igen. Man börjar må så fruktansvärt dåligt. För dem vet ju ingenting om min kost, vad jag väger osv. Dem vet INGET. Fick tillslut nog och ville byta gym, testade på gymmet och var så mycket bättre. Men hade fortfarande mitt kort på andra och uppsägningstid på 3 månader och det var här min kropp orkade inte med längre. Kom då in i denna depressionen när det kom till träningen.

Nu vill jag bara tillbaka, inte till det gamla gymmet utan det jag testade på. Och köra igång ordentligt med min viktökning igen. Nå dem där målen på vågen, nå dem där målen med vikterna på de olika övningarna på gymmet.

Denna gång ska jag inte lyssna på dem, för dem känner inte mig, dem vet ju som sagt ingenting om mig eller hur mycket jag kämpar. Och träningen är bra för dem som också vill gå upp i vikt och inte bara ner. Det är ju med träningen jag mår bra av och ska inte lyssna på dem som inte känner mig. Jag vet mina gränser när de kommer till mat och träning. Men jag tar mig inte dit. Jag är ordentlig med de speciellt, speciellt när jag tränar.

Jag ska bara tillbaka till ett nytt gym och ni ska få följa med mig ordentligt under min period med viktuppgången.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Att människor som inte vet vem du är och känner dig och säger såna kommentarer men det är inte lätt men gör det du mår bra av❤nouw.com/amandizan
Maria
Maria,
Vem är det som ens säger så? Att man har mage och gå fram till någon och påpeka på personens fel och brister... då mår de ganska dåligt själva när de väljer att öppet hacka på andra. Välj ett gym som har lite bättre miljö 😊headoverheals.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229