Vår resa är slut

I tisdags var Bonn på veterinär besiktning. Inga anmärkningar och han fick åka hem till sin nya ägare. Så otroligt glad att jag fick tiden förra tisdagen att verkligen krama om han ordentligt med ett hejdå. Denna gången gjorde de inte lika ont i hjärtat som när han skulle åka till besiktningen just för att jag hade fått säga hejdå nu. Så tråkigt att vår resa är slut. Medryttare på honom i lite mer än 1 år och vi tog oss så långt. Testade mig vid nästan varje uteritt med att fjanta sig vid grejer han har gått förbi 1000 gånger, bockningar ute i galoppen men det tog slut efter ett tag. Gav aldrig upp, saker som vi inte kunde lösa kunde Bonns ägare följa med och det löste sig. Så skönt. Vi blev dessutom ett ekipage, de andra i stallet tyckte vi blev så fina tillsammans och utvecklades med varandra. Vi lärde känna varandra hur vi båda fungerade. Men en grej som aldrig löste sig var just vid uppsittningen, han kunde aldrig stå still vid pallen. Stunden han stog still var när rumpan stod åt helt fel håll så det var helt omöjligt att sitta upp.

Vi har dessutom haft så roliga stunder, nästan varje gång fick han mig att skratta. En häst som verkligen har personlighet, en riktigt stor en. Lite smått korkad ibland men fick verkligen oss alla att skratta i stallet. Nu ska han fortsätta ge det till dem nya ägarna och till de nya stallet.

En plats i mitt hjärta kommer han alltid ha, ingen kommer kunna ta den platsen ifrån honom. Så otroligt glad att jag fick vara hans medryttare under detta året med hade hoppats att de skulle hålla i sig längre.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Det där att släppa honom måste verklgien vara svårt. En så vacker häst. Tur att du har så många fina bilder på er tillsammans.kamillaskamera.com/
madelenekirk
madelenekirk,
Verkligen, men han kommer alltid finnas med mig ändå. ❤️nouw.com/madelenekirk
Amandizan
Amandizan,
Vad fina ni är! 😍Och låter verkligen som en fin häst fast sina stunder. Hästar är ju så fina 🌸nouw.com/amandizan
madelenekirk
madelenekirk,
Tack så mkt ❤️nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229