Välbehövligt

Precis vad jag behövde

Det här var verkligen det som jag behövde, att åka iväg i 24 h och bara koppla av. Så himla skönt! Ett riktigt bra spa dessutom med sjukt trevlig personal och poolområdena var AMAZING! Helt och hållet fast i detta stället nu, ska garanterat åka tillbaka hit fler gånger, med eller utan övernattning. Är på ett sätt helt och hållet utvilad men samtidigt sjukt trött. Hade lite svårt att sova då min rygg inte tyckte om sängen även om att temperaturen skiftade så otroligt mycket i rummet, ena stunden var de kokhett och andra var de svinkallt. Så tror jag somnade mellan 02.00 och 03.00. Vi steg upp vid 9 tiden för lite frukost och sedan tillbaka till rummet för att packa ihop och sedan checka ut från rummet vidare ner till spat igen där vi var till ungefär 13.30. Blev lite dusch och sedan vidare för lite lunch på MAX och vidare iväg till Bonn för lite mys och hem.

Blir att kolla igenom alla bilder och videos på gopron imorgon på datorn för att se om de finns något intressant där som man kan klippa ihop o lägga upp här eller om de bara är skräp som finns där.

Inte långt kvar nu då till nästa gång man verkligen kan koppla av ordentligt. Nästa gång blir det flyg ner till Dominikanska i en vecka, mindre än en vecka kvar.

#nouwautumnchallenge

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229