Utmattad + dunder stressad

Efter att vart i skolan från 8.20 till 11 blev det lunch och sedan hem. Kröp ner i värmen och tänkte ta en powernap. Blev en mycket längre nap än tänkt. gick och la mig kanske vid 12 tiden i sängen och vaknade vid 14.45 ungefär. Sjukt att man kan sova i nästan 3 timmar mitt på dagen. Lyckas man med det när man på natten sov nästan 7 timmar så är det ju ett litet tecken på att man är utmattad. Förutom de så är jag även dunder stressad.

Om ni bara visste hur sönderstressad jag är, trots att jag knappt är i skolan och knappt har något plugg. Ledig på tisdagar och torsdagar och har sedan praktik på fredagar. Trots så lite som jag är i skolan så är jag helt uppe i varv och bara stressar upp mig något extremt. väl innerst inne vill jag bara hoppa av plugget men jag är ju så sjukt nära nu och kan verkligen inte hoppa av nu... Som tur e är jag ju som sagt ledig två dagar i veckan och på fredagarna gör jag ju något som jag verkligen tycker om och det är praktik i ett stall.

Det som gör mig så mycket mindre stressad är just att vara i stallet, det är så himla avslappnande och man släpper allt. Är lite som om man skulle vara på rehab eller nått.

Kommer verkligen vara så sjukt välbehövligt med att dra på spa till min födelsedag för att verkligen koppla av till 100. Även att höstlovet kommer ha börjat då, sedan efter det att jag åker till dominikanska i lite över en vecka för att koppla av ännu mera. Planerna nu är ju att verkligen kämpa som bara den och göra mitt bästa. Försöka både koppla av och plugga under mina lediga dagar. Om jag ej har plugg då gör jag bara något som jag gillar och som får mig att koppla av.

Pussar! - Madde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229